Dieta Lidiei Fecioru.Cum a slăbit 30 de kilograme într-un timp record

Author: Madalina Maftei

Dieta Lidiei Fecioru.Cum a slăbit 30 de kilograme într-un timp record

Lidia Fecioru a slăbit 30 de kilograme într-un timp record. Ce dietă a ținut bioenergoterapeutul?

Lidia Fecioru a dus o luptă crâncenă cu kilogramele în plus. Bioenergoterapeutul a dezvăluit care este dieta care a ajutat-o să slăbească 30 de kilograme în doar șapte luni.

Cum a slăbit Lidia Fecioru 30 de kilograme în șapte luni. Dieta care a ajutat-o să ajungă la silueta mult dorită

Deși acum are o siluetă de invidiat, Lidia Fecioru a dus o luptă grea cu kilogramele în plus.

Bioenergoterapeutul a dezvăluit cum a ajuns de la 90 de kilograme la 60 în doar șapte luni.

Aceasta a precizat că cea mai importantă regulă, atunci când vrei să scapi de kilogramele în plus, este să renunți la pofte.

Citeste si: Lidia Fecioru, sfat pentru îndeplinirea dorinţelor. Aşa a reuşit să îşi schimbe viaţa în bine

“Am ajuns de la 90 de kilograme la 60 cu multă voință. Dar știi de ce? Pentru ca m-am îmbrăcat într-o rochie și soțul meu mi-a reproșat. Atunci mi-am dat seama că omul de lângă mine nu mă mai iubește deloc. Am slăbit, am divorțat.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Am speculat un regim alimentar, regimul Demis Rhoussos, e dietă disociată. În regim era așa: 3 zile de proteine animale, 3 zile de proteine vegetale și 3 fructe. Fructele conțin zahăr, iar eu nu am vrut să le mănânc.

Mie nici nu-mi plac fructele. Din partea mea, fructele să crească și iarna în pom. Nu am mancat pâine, dulciuri, făinoase, cartofi, pe care nu îi mănânc nici acum, acidulate, pe care nu le beau nici acum și fructe.

Acum mai mănânc din când în când fructe, dar conțin zahăr.

Erau zile când organismul simțea nevoia, și era logic. Atunci luam câte un cubuleț de ciocolată neagră, care ținea locul și de cofeină și de dulce. Îmi făceam ceaiuri din fructe de pădure uscate, asta ca să beau mai multe lichide și să aibă o culoare, să nu fie apa chioara.

Regula cea mai importantă să scapi de kilograme este să renunți la pofte. Dacă îți pui ordine în minte, e ca în viață. Trebuie să știi ce vrei. Voința e pe primul loc”, declara Lidia Fecioru în urmă cu câțiva ani într-un interviu.

Citeste si: Lidia Fecioru, trucuri atipice pentru vindecare trupească și sufletească! "Tinctura din coji de mandarine ajută împotriva răcelilor"

 

 

 

Taguri: