Dieta minune cu carbohidrati pentru gurmanzi! Slabesti mancand numai bunataturi!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 06:16

Ani de zile, painea, pastele si cartofii au fost interzise in curele de slabire, dar o noua dieta pe baza de carbohidrati te asigura ca poti sa slabesti pana la sase kilograme pe saptamana mancand produse fainoase.

La micul dejun se recomanda carbohidrati de inalta calitate. Astfel, la prima masa a zilei este indicat sa mancati o porti de lapte cu cereale integrale. Alte variante de mic dejun mai sunt o banana, trei-patru biscuiti de secara cu o cana de ceai, doua felii de paine din cereale integrale, musli cu lapte, piersici, iaurt sau secara cu gem si o cana de ceai sau lapte.

Pe lista alimentelor recomandate pentru pranz si cina se afla o portie de cartofi copti, mazare, orez sau fasole cu 200 de grame de carne slaba, de preferat piept de pui, carne

de curcan sau peste si cel mult doua felii de paine. Atat la masa de pranz cat si la cea de seara se va bea un pahar de lapte usor incalzit.

Pe parcursul zilei trebuie sa bei opt pahare de apa pe zi, adica doi litri, pentru a nu confunda setea cu foamea. De asemenea, pe langa apa, mai poti bea cafea, ceai verde sau negru, lichide care se vor include in dieta dupa a saptea zi de regim.
Aceste bauturi nu trebuie indulcite cu zahar, ideal pentru acest lucru fiind laptele semidegresat. In aceasta dieta sunt interzise sucurile de fructe, alcoolul si bauturile acidulate (chiar si bauturile dietetice sau apa minerala), care te vor face sa te simti balonata.

Autoarele recomanda stabilirea unui program de mese fix si respectarea lui cu strictete. Intre mese se mai recomanda cate o gustare. In plus, de fiecare data cand mananci trebuie sa te asezi la masa si sa mesteci incet.
Evita televizorul, muzica si chiar si prietenii care te pot face sa mananci prea mult. Alege, de asemenea, farfurii mai mici in care sa iti pui portii mai mici. Citeste continuarea pe kfetele.ro!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”