Dieta minune de la Hollywood! Nu o sa-ti vina sa crezi ce aliment contine VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:59

Divele de la Hollywood sunt frumoase, sexy si orice barbat ar vrea sa fie in preajma lor. Vedetele de la Hollywood nu fac rabat d ela nimic pentru a arata cat mai bine. Cum ati reactiona daca ati afla ca unele dintre metodele de a se mentine in forma nu sunt deloc scumpe, dar nici sanatoase.

Obrazul fin cu cheltuiala se tine! In schimb, silueta supla pare sa nu prea goleasca  buzunarul! Nume mari din Cetatea Filmului apeleaza la diete care mai de care mai iesite din comun, dar in acelasi timp si ieftine pentru a-si mentine formele de invidiat. Dieta pe baza de cartofi este la moda, insa, atentie, nu este recomandata de nutritionisti. Cartoful este sanatos, dar nu mancat zi de zi si nu asociat cu carne rosie sau cu carne alba.


Cam asa procedeaza si frumoasele marelui ecran! Au nascocit o dieta extrem de simpla. O saptamana intreaga manaca numai cartofi,  fierti sau la cuptor, fara sa-i combine cu nimic. Ce spun nutritionistii? "Nu, este departe de a fi un aliment complet. Nu ne aduce nimic, decat amidon si poate o cantitate mica de vitamina C, de vitamina B, dar sunt nesemnificative", a declarat Mihaela Bilic.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?