Dieta Paleo, ULTIMA FITA in lumea mondena VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 10 nov 2020, 23:20

Ce parere au, insa, specialistii in nutritie?

Iulia Mladin s-a apucat serios de dieta Paleo. Incearca sa manance ca stramosii nostri sau cel putin asa crede ea. Aceasta dieta presupune sa mananci carne foarte slaba, legume, fructe si seminte.

" Este o utopie, un concept care se poate vinde mult mai bine si asta pentru ca alimentele nu sunt cu adevarat din paleolitic", a declarat nutritionistul Cristi Margarit. Cam de aceeasi parere suntem si noi, mai ales ca nu prea credem ca in paleolitic se mancau salate drese cu zeama de lamaie sau cu ulei de masline.


Si totusi Iulia incearca sa ne convinga! Ne-a gatit o salata de patrungel si una de fructe de mare. Retetele sunt simple! Pentru salata, avem nevoie de mult patrunjel, rosii, ceapa, menta uscata, sare, ulei de masline si multaaa lamaie. Exact ca in paleolitic, ar adauga carcotasii.

Dar sa trecem la salata de fructe de mare: aveti nevoie de fructe de mare, patrunjel, sare, piper si putin ulei, evidente de masline.
Dupa ce Iulia a terminat cu aceasta treaba serioasa, a pus la fiert fructele de mare, 5 minute, nu mai mult, cu jumatate de ceapa si o lingura de otet.