Digestton - sirop digestie cu multe beneficii!

Author: Raluca Vitu

Moștenirile genetice, un ritm de viață agitat și o alimentație necorespunzătoare sunt de multe ori cauzele problemelor digestive cu care se confruntă astazi tot mai multe persoane. În fapt, nu există persoană care să nu fi suferit la un moment dat de anumite afecținiuni digestive. Cele mai multe dintre ele au fost determinate de intoleranța la anumite alimente sau de consumul unor produse ale căror calități nu au fost în întregime acceptate de sistemul digestiv.

Toate obiceiurile nesănătoase pe care lipsa de timp din zilele noastre le generează, pornind de la nerespectara unui program de servire a mesei, de consumul de alimente prea grase sau nesănătoase, nemestecarea suficientă a hranei, agitația de după masă și     un regim alimentar nediversificat pot fi motivele a numeroase probleme, care se pot agrava în timp.

Funcționarea corespunzătoare a sistemul digestiv are o influenţă covârşitoare asupra întregii stării de sănătate. La procesul de digestie contribuie un număr mare de organe vitale și de eficiența lui depind multe alte organe și funcții. Digestia începe încă din cavitatea bucală, odată cu mestecarea alimentelor, se continuă în stomac, acolo unde alimentele sunt digerate cu ajutorul sucurilor gastrice și stau până la 15 ore în colon, după care sunt eliminate. Tocmai de aceea de calitatea alimentelor servite și de sănătatea sistemului digestiv depinde în bună masură și starea noastră generală de sănătate.

Care sunt bolile digestive cele mai des înâlnite?

Principalele forme de tulburări digestive sunt numeroase și au cauze diverse, de la factori de natură genetică, până la consumul de alimente necorespunzătoare. Printre acestea amintim:

  • intoleranța digestivă;
  • indigestia;
  • matabolismul lent;
  • refluxul gasto-esofagian;
  • hiperaciditatea gastrică;
  • enterocolita gastrita;
  • ulcerul;
  • colonul iritabil;
  • hemoroizii etc.

Cum pot fi rezolvate multe dintre aceste probleme de natură digestivă?

În primul rând pentru a evita o bună parte dintre aceste probleme este nevoie de organizarea unui mod de viață cât mai echilibrat, cu un program rezonabil de muncă și odihnă, cu ore aproximativ stabilite de servire a mese și a gustărilor, cu un regim alimentar cât mai natural, diversificat și adaptat. În al doilea rând, pentru a diagnostica și a trata orice afecțiune digestivă este nevoie să consultați un medic specialist. Doar pe baza recomandărilor acestuia puteți începe o schemă de tratament corespunzătoare.

Ce tratament poate fi folosit pentru îmbunătățirea sistemului digestiv și pentru rezolvarea unora dintre afecțiunile specifice?

Unul dintre cele mai eficiente tratament naturiste pentru îmbunătățirea activității sistemului digestiv și pentru ameliorarea anumitor afecțiuni este Digestton un sirop digestie cu o serie de proprietăți cu totul speciale. Acestea contribuie atât la menținerea sănătății sistemului digestiv, la dibândirea unei imunități crescute, cât și la obținerea unei stări generale de bine.

Printre cele mai importante beneficii ale acestui produs menționăm:

  • ajută la menținera sănătații florei intestinale;
  • susține buna funcționare a sistemului digestiv;
  • contribuie la menținerea unui tranzit intestinal normal și reglează digestia înceată;
  • are acțiune calmantă, antivirală, antibacteriană;
  • este un produs antiinflamator și emolient pentru mucoasa digestivă;
  • ajuta la fortifierea organismului contribuie la diminuarea starii de oboseală;
  • este un bun adjuvant în tratarea ciclu menstrual neregulat și a simptomelor menopauzei;
  • detoxifică organismul și ficatul;
  • poate fi folosit și ca adjuvant în tratarea erupțiilor de acnee;
  • este un ajutător pentru ganglionii limfatici inflamați;
  • este un adjuvant în colită, colon iritabil, boala chron, hemoroizi;
  • ajută la reglarea colesterolului și a grăsimilor din sânge;
  • este un adjuvant in furunculoză;
  • stimulează pofta de mâncare;
  • este un adjuvant în tratamentul de eliminare a paraziților intestinali.

Digestton este un sirop pentru digestie cu o formulă bogată in vitamine și minerale,  ce ajută la îmbunătățirea sănătății sistemului digestiv, la accelerarea tranzitului și la detoxifierea organismului. El curăță ficatul de chimicalele și de toxinele acumulate de-a lungul timpului, ce afectează adesea sistemul digestiv, inhibând producerea sucurilor biliare. Prin redobândirea funcțiilor ficatului contribuie la îmbunătățirea stării generale.

Conținutul bogat în fitonutrienți fac din produs un foarte eficient imunostimulator și  un bun ajutător în închiderea ranilor care se vindecă mai greu. El se dovedește extrem de benefic și în tratarea ulcerului gastric și duodenal. În compoziția produsului se găsesc și polizaharide, ce stimulează funcțiile sistemului imunitar, fiind un bun adjuvat în tratamentele pentru cei care suferă de HIV.

Fiind un produs naturist, cu un spectru de acțiune foarte larg, este recomandat foarte multor pacienți care suferă de afecțiuni de natură digestivă. Reacțiile adverse sunt foarte rare  și nu există contraindicații în folosirea Digestton.

Acest produs este un extraodinar adjuvant în tratarea multor probleme gastrice și de imunitate. Fără a înlocui un tratament chimic prescris de medic, el poate fi folosit pentru efectuarea unei cure alternative, cu produse din plante. Formula de sirop îl face mult mai ușor tolerabil și aceptabil pentru organism.

Nu trebuie să uităm că cea mai bună metodă de tratament este prevenirea boli. Printr-un stil de viață sănatos și printr-o alimentație adecvată și diversificată se pot curma multe probleme de sănătate.

Pentru a comanda produsul online și pentru mai multe informații despre proprietățile și calitățile Digestton Canadian Sweet Extract accesați site-ul Secret-herbs.com!

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.