Dila - Rezumatul episodului 16

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:13

Dila, pe patul de spital, in stare grava.

In urma planului diabolic pus la cale de Sultan, Dila cade pe scari si se raneste grav. Pentru a-si duce strategia pana la capat, Sultan sare in ajutorul cumnatei sale, care agonizeaza pe podea si, prefacandu-se panicata, il anunta pe socrul sau de tragedie. Dila este internata in spital, unde medicii incearca din rasputeri sa ii salveze viata si sa evite pierderea sarcinii.

Riza e in permanenta la spital, alaturi de femeia pe care o considera motivatia lui de a fi.

Fara tine, raman in intuneric, in gol. Fa-te bine, fii puternica!” ii sopteste, ingrijorat, Riza.

Dila e salvata, in cele din urma, dar nu si copilul. Vestea cumplita cade ca un trasnet asupra boierului Seyit. “L-am pierdut a doua oara pe Ihsan… Aveam sa te pun in locul tatalui tau. Aveai sa fii lumina zilelor care mi-au ramas de trait”, se tanguieste batranul.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/35039/16782170/1/media-143227523780900700.jpg Pe de alta parte, Fatima este coplesita de obsesia lui Azer pentru ea si incearca sa puna capat relatiei.

Insa decizia de a se indeparta de Azer ii va aduce multa suferinta.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.