Dila - Rezumatul episodului 25

Editor: Silviu Bunea Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:14

Dila se confrunta cu fosta iubita a lui Riza!

Dupa ani de absenta, fosta iubita a lui Riza, Arzu, isi face aparitia in viata acestuia. Prezenta ei il tulbura foarte tare si ii trezeste amintiri vii, rascolitoare. Femeia pe care Riza a iubit-o candva se afla intr-o mare incurcatura, ceea ce va duce la deteriorarea relatiei dintre el si Dila.

Selcuk incepe sa puna in aplicare, metodic si tenace, planul pe care il are in legatura cu familia Selamoglu.

Prin manevre subtile, Selcuk influenteaza persoanele apropiate lui Riza, iar pericolul care il paste pe acesta este iminent.

Lucrurile devin complicate si pentru Fatma si Azer. Acesta banuieste ca femeia pentru care a facut o obsesie are o relatie cu altcineva. Posesiv, orgolios si impulsiv, va intra intr-o competitie cu sine insusi pentru a o recuceri. Fatma, care ii cunoaste temperamentul si stie cat de brutal actioneaza, este cuprinsa de spaima.


Cu cat se apropie ziua procesului, cu atat sperantele de eliberare devin mai mici pentru Sultan. Dar, cand nu se asteapta, Sultan primeste o mana de ajutor care ii da o licarire de optimism.

Riza ii ofera Dilei un cadou, in speranta ca astfel va repara ceea ce a stricat aparitia lui Arzu. Insa toate eforturile lui de a recastiga inima femeii iubite sunt sabotate sistematic de Melike.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.