Dila - Rezumatul episodului 30

Editor: Silviu Bunea Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:15

Riza isi infrunta din nou dusmanul!

Orbit de obsesia pentru Fatma, Azer patrunde in casa fostei sale iubite si o rapeste. In timp ce Azer o duce pe Fatma intr-o zona de munte, ramanand izolati de restul lumii, Riza ii cauta disperat. Vrand sa elimine pericolul care ii ameninta statutul, Sultan este ajutata de Rasit pentru a o reduce la tacere pe Eren, care aflase secretul despre sarcina acesteia. Cei doi reusesc sa scape de Eren, actionand astfel incat totul sa para un accident.



In acest timp, Dila isi cauta mama, ingrozita de gandul ca aceasta ar fi putut sa pateasca ceva grav. Aceasta alarmeaza si autoritatile, solicitandu-i sprijin prietenei sale, Canan pentru a face investigatii.

In cele din urma, Dila afla teribila veste ca mama sa si-a pierdut viata intr-un cumplit accident rutier. Distrusa de durere, Dila nu isi explica ce i s-a intamplat mamei sale si se considera vinovata de moartea acesteia.
Afland despre necazul iubitei sale, Riza merge sa o sprijine si sa ii aline suferinta acesteia, in ciuda faptului ca trecea prin clipe de groaza din cauza disparitiei surorii sale.

Dupa lungi cautari, Riza descopera ascunzatoarea lui Azer si pleaca intr-un suflet sa isi salveze sora si sa il pedepseasca pe cel mai aprig dusman al sau. Afland despre posibila confruntare dintre Riza si Azer, Dila pleaca disperata pentru a-l impiedica pe Riza sa comita o crima…
##VIDEO139414##
Cum va reactiona Riza cand isi va intalni dusmanul si cum se sfarsi confruntarea acestora, puteti afla urmarind in
aceasta seara, un nou episod din serialul “ Dila ”, la Kanal D.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.