Dila - Rezumatul episodului 34

Editor: Silviu Bunea Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:16

Riza afla daca este tata!

In timpul confruntarii dintre Riza si Selcuk, acesta din urma este ucis cu sange rece chiar de catre fratele sau, ceea ce ii socheaza pe toti cei prezenti.

Riza ramane alaturi de Serdar, care este coplesit de regrete, acesta fiind in scurt timp arestat de politie. Dupa crima odioasa la care asista, Dila are parte din nou de un soc puternic: aceasta afla de la prietena sa, Canan, ca mama sa nu a murit intr-un accident, ci a fost ucisa.

Intre timp Sultan il omoara pe Rasit, pentru a fi sigura ca nu se va afla ca ei sunt de fapt criminalii lui Eren. Aceasta insceneaza moartea lui Rasit, facand sa para ca s-a sinucis din cauza remuscarilor. Dila este bulversata de cumplita veste si se simte vinovata ca il angajase la ferma chiar pe calaul mamei sale.

Dragostea se infiripa din nou intre Azer si Fatma si cei doi intentioneaza sa se casatoreasca.
Insa Fatma ezita sa accepte cererea barbatului care nu era agreat in familia sa. Azer ii cere ajutor Dilei, implorand-o sa mearga la familia iubitei sale si sa ceara mana fetei.

Pe de alta parte, Riza discuta cu Arzu, careia ii impune sa faca cat mai repede testul ADN pentru a se elucida misterul paternitatii fiicei sale. Rezultatele testului sunt asteptate cu nerabdare de Riza.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.