Dila - Rezumatul episodului 40

Autor: A.M. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 20:17

Riza afla secretul mamei sale!

Martora la discutia dintre Riza si Dila despre adevaratul sau tata, Melis fuge de la conacul Selamoglu, in semn de revolta fata de cei care ii ascunsesera adevarul despre identitatea tatalui sau biologic. Ingrozit de disparitia fiicei sale, Riza pleaca impreuna cu oamenii sai in cautarea adolescentei, prin imprejurimile fermei, in vreme ce Melike si Fatma raman acasa ingrijorate.

In acest timp, Suat continua sa adune noi probe impotriva lui Riza si i le impartaseste lui Canan, pe care, incet-incet, o aduce de partea sa.

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/35039/16783786/1/media-143521331776844600.jpgDupa cautari disperate, Riza o gaseste pe Melis ranita, intr-o rapa. Speriat de starea fetei, Riza o duce urgent la spital pentru ca medicii sa se ocupe de ingrijirea acesteia.


Pe de alta parte, Sultan planuieste cum sa il elimine pe batranul care o ajutase sa-si puna in aplicare planul diabolic impotriva lui Rasit. Insa Azer intuieste gandurile malefice ale femeii si ii intinde o cursa pentru a o demasca.



La cererea fiicei sale, Riza o aduce pe aceasta in vizita la Dila pentru ca adolescenta sa isi arate afectiunea fata de iubita tatalui sau. La fel de distanta,  Dila ii spune acestuia ca a vazut-o pe Arzu in Adana. La aflarea vestii, Riza este cuprins de furie si realizeaza ca Arzu s-a intors cu un scop ascuns.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/35039/16783786/1/media-143521331902071700.jpg
Fatma

merge la conacul Selamoglu pentru a-si vedea nepoata si ii surprinde pe mama sa si pe Haydar discutand si privindu-se cu tandrete. Vazand apropierea dintre ei, aceasta o avertizeaza pe mama sa ca ii va spune totul lui Riza, daca nu il va alunga definitiv pe Haydar de la conac. Fatma ii dezvaluie lui Riza secretul mamei sale pentru a reusi astfel sa il indeparteze pe Haydar de la conacul Selamoglu.
Riza este socat de marturisirile surorii sale.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.