Dila - Rezumatul episodului 43

Autor: A.M. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 20:18

Azer traieste clipe de cosmar!

La aflarea vestii ca va fi tata, Azer este de-a dreptul socat si traieste momente cumplite, gandindu-se ca Fatma l-a inselat. Atitudinea rece a acestuia o nelinisteste pe Fatma care nu intelege reactia ciudata a sotului sau. Coplesit de indoieli, Azer pleaca din preajma sotiei sale pentru a-si aduna gandurile.

Pe de alta parte, Sultan se bucura de fiul sau, insa crimele savarsite in trecut nu ii dau pace, iar imaginea lui Rasit ii apare aievea in camera.

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/35039/16784013/1/media-143564522242855500.jpg
In acest timp, Azer se poarta tot mai distant cu Fatma si, avand impresia ca tot ceea ce i se intampla este o batjocura la adresa sa,  este hotarat sa se razbune pe cei vinovati. Azer se ofera sa ii dea o mana de ajutor lui Suat.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

A doua zi, are loc

o prima infatisare in cadrul procesului lui Riza. Dila este convinsa ca totul va decurge conform strategiei sale de aparare pregatita pentru eliberarea iubitului sau. Insa procurorul Suat citeaza, la un moment dat, martorul-cheie care avea sa clarifice situatia. Toata audienta ramane muta de uimire la vedere acestuia.

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.