Dila - Rezumatul episodului 47

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:19

Razbunarea lui Azer!

Invitatii care participau la nunta lui Suat cu Dila sunt uluiti cand vad confruntarea dintre Azer si Riza. Ingrozita, Dila fuge sa impiedice o posibila tragedie, incercand sa il convinga pe Azer sa lase arma. Dupa lungi insistente, Azer decide sa ii crute viata lui Riza si se retrage, promitandu-i dusmanului sau ca ii va pregati moartea. In cele din urma, Riza este convins de Canan sa se intoarca la inchisoare, pentru a nu se afla ca evadase.

Vazandu-l pe Riza profund afectat de casatoria sa cu Suat, Dila regreta mariajul, desi este constienta ca aceasta era singura cale de a-l elibera din inchisoare. In timp ce Dila reuseste cu greu sa invinga presiunile lui Suat de a forma un adevarat cuplu, Riza este chinuit de gandul ca femeia iubita se afla in bratele altui barbat.

Pe de alta parte, Melike este informata despre incediul care mistuise depozitele Selamoglu si il cheama pe Haydar in ajutor.

A doua zi, Melike merge sa il anunte pe Riza despre pagubele suferite, iar acesta arunca vina asupra lui Azer.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

Respectand termenii intelegerii incheiate cu Dila, inainte de casatorie, Suat aranjeaza iesirea lui Riza din inchisoare.

In acest timp, Azer afla despre posibila eliberare a lui Riza si cauta noi aliati pentru a actiona in continuare impotriva familiei Selamoglu. Mai mult, angajeaza un criminal care sa il ucida pe Riza in inchisoare.

Inainte de a fi eliberat, Riza isi ia ramas bun de la colegii de celula, insa razbunarea lui Azer nu se lasa asteptata…

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.