Dila - Rezumatul episodului 48

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 21 aug 2021, 02:25

Riza isi insceneaza moartea!

O veste socanta zguduie intreaga comunitate: Riza este mort! Aceasta informatie cade ca un trasnet peste familia acestuia si peste Dila, care se simte vinovata de sfarsitul tragic al barbatului iubit. La poarta inchisorii, rudele lui Riza il plang disperate, iar Melike o vede pe Dila apropiindu-se si ii reproseaza acesteia moartea fiului sau.

Pe de alta parte, Azer jubileaza la aflarea vestii despre moartea lui Riza, fiind multumit ca planul sau fusese dus la capat cu succes.

Acesta il instiinteaza pe Suat, care primeste cu satisfactie vestea mortii rivalului sau.

In acest timp, la infirmeria inchisorii, Riza, care se prefacuse mort, pune la cale un plan impreuna cu directorul inchisorii si cu Canan. Riza o implora sa nu spuna nimanui ca el a supravietuit atacului. Canan preia cazul "morţii" lui Riza si incepe din acel moment sa investigheze, pentru a afla cine a vrut sa il ucida pe Riza.

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/35039/16784402/1/media-143625159905052900.jpgDila suporta cu greu pierderea lui Riza si nu ezita sa ii ceara divortul lui Suat. Acesta este constient ca nu il mai leaga nimic de Dila, insa ii raspunde raspicat ca nu ii va acorda divortul.

Riza pleaca din inchisoare si ajunge acasa, acolo unde Fatma, Melis, Melike si Haydar il jelesc. Fatma afla de la Canan ca fratele sau nu este mort si ii anunta pe toti ca acesta traieste.


Canan ii aduce la interogatoriu pe cei doi barbati, care au pus la cale atacul din inchisoare. Intre timp, la conac are loc inmormantarea lui Riza, iar Dila este devastata...

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.