Dila - Rezumatul episodului 58

Editor: Silviu Bunea Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:20

Riza isi face singur dreptate!

Hotarat sa o recucereasca pe Fatma, Azer ii ofera femeii atentie sporita. Barbatul o insoteste pe Fatma la medic si traieste cele mai fericite clipe cand isi vede pentru prima data copilul la ecograf. La intoarcere, cei doi se intalnesc cu Riza, care ii reproseaza surorii sale ca l-a iertat pe barbatul care ii pricinuise atatea necazuri.

Ajunsa din nou la conacul Barazoglu, Sultan profita de rezultatul masluit al testului de paternitate si se comporta ca o adevarata stapana, incercand sa puna ordine printre angajatii fermei.



Vazand ca planul sau de a o ucide pe Dila a esuat, Melike il suna din nou pe Azer pentru a-i reprosa ca nu si-a dus misiunea la capat si il asigura ca nu ii va permite sa o mai vada pe Fatma cat timp Dila este in viata. Incoltit de Melike, Azer merge la spitalul in care era internata Dila, hotarat sa puna in aplicare planul diabolic.


Pe de alta parte, Fuat, care premeditase moartea lui Riza, crede ca dusmanul sau a murit si il anunta pe Suat vestea cea mare, insa procurorul refuza sa creada pana nu vede cadavrul lui Riza cu ochii lui.

In acest timp, Riza o cauta pe Arzu pentru a-i arata cercelul gasit la casa unde fusese impuscat si o ameninta pe aceasta cu pistolul incercand sa afle cine este in spatele atentatului.

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/35039/16785182/1/media-143746445550310200.jpgPe de alta parte, doctorul Hakan ii marturiseste lui Azer ca rezultatul testului de paternitate fusese schimbat si acesta intelege ce pusese la cale Sultan. Soarta lui Sultan nu este insa pecetluita pentru ca aceasta incepe sa il santajeze pe Azer avertizandu-l ca il va denunta pentru toate faptele facute in alianta cu Fuat.

Fatma afla ca Sultan fusese reprimita la conac si refuza sa il mai ierte pe Azer.

Acesta ajunge la conacul Selamoglu si vrea sa discute cu Fatma, insa femeia il respinge spunandu-i raspicat ca nu il va accepta cat timp Sultan si copilul ei se afla la conacul Barazoglu.

Riza intentioneaza sa transeze razboiul cu Suat. Il duce cu forta intr-un loc parasit si il ameninta cu moartea. La ordinal lui Riza, Suat il cheama pe Fuat pentru a putea sa controleze situatia. Riza il dezarmeaza si pe acesta si apoi le cere sa recunoasca faptul ca au fost implicati in accidentul iubitei sale.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.