Dila - Rezumatul episodului 62

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:21

Azer primeste o veste socanta de la Fatma!

Serialul "Dila" se apropie de final, dar protagonistii acestuia par sa treaca prin tot mai multe incercari. Dupa lungi suferinte, Riza si Dila sunt din nou impreuna si incearca sa isi consolideze relatia, planuind sa se casatoreasca cat mai repede.

Azer o invata pe Dila ce sa spuna politistilor, pentru ca declaratiile lor sa fie la fel, in privinta mortii lui Fuat. Azer spera sa scape, astfel, de inchisoare, condamnat fiind pentru uciderea rapitorului Dilei.



In acest timp, Fatma decide sa se casatoreasca cu Dogan, avocatul familiei, pentru a scapa de suferinta pricinuita de Azer.

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/35039/16785455/1/media-143797897465242400.jpg
Azer si Dila se intalnesc cu Fatma la locul stabilit. Pentru Azer, asteptarea este dureroasa, pentru ca urmeaza sa auda ceva important de la Fatma. Cand aceasta ii spune ca se va marita cu Dogan, Azer are o cadere nervoasa. Dila incearca sa-l linisteasca, insa nu reuseste.

Surprinsa, la randul ei, Dila ii spune Fatmei ca acest mariaj pripit nu este o solutie prntru rezolvarea problemelor.

Suat cerceteaza moartea fratelui sau, Fuat. Procurorul presupune ca Azer s-a asociat cu Fuat pentru rapirea Dilei si cauta dovezi in acest sens. Pe de alta parte, Canan incearca din rasputeri sa il impiedice pe Suat sa faca cercetari pentru a-si razbuna fratele.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Taguri: