Dilara are parte de o surpriza la cununia formala cu Cihan! Nu rata in aceasta seara, de la ora 20.00, un nou episod din serialul fenomen "Furtuna pe Bosfor"!

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 21:56

In ciuda suferintei traite in urma pierderii iubitei sale, Cihan hotaraste sa se casatoreasca din nou cu Dilara pentru a veni in sprijinul ei. Insa in ziua evenimentului acestia se confrunta cu noi obstacole, care rastoarna situatia.

Cihan si Dilara stabilesc data cununiei lor si se pregatesc moral de pasul important. Cea care este cel mai afectata de decizia parintilor sai este Cansu, care, sfasiata de durere, merge la mormantul lui Gulseren pentru a-si aduna gandurile.

In ziua in care urma sa aiba loc cununia celor doi, Cihan este nevoit sa participe la o intalnire importanta in cadrul companiei sale. Sedinta este intrerupta de frumoasa Ayse, un medic psihiatru care intra din greseala in sala in care se decidea viitorul holdingului.

Cihan o remarca pe Ayse si trec impreuna printr-o serie de evenimente ce vor face ca drumurile lor sa se intersecteze in viitor.

Desi peste numai cateva ore avea sa redevina sotul Dilarei, Cihan parea pregatit sa aiba o noua relatie sentimentala care sa-l faca fericit.

Candan reuseste sa puna din nou stapanire pe sentimentele si trairile lui Yildirim. Aceasta il manipuleaza dupa un plan bine stabilit astfel incat afla cateva informatii importante referitoare la viitorul afacerilor lui Cihan.
Candan ajunge la concluzia ca ar putea reintra in gratiile lui Harun furnizandu-i secretele holdingului lui Cihan, insa planurile ii sunt date peste cap. De aceasta data, Harun nu mai crede in jocurile lui Candan si decide sa isi puna in aplicare planul de razbunare impotriva avocatei.

Pe de alta parte, Dilara este pregatita sa redevina sotia lui Cihan. Aceasta il asteapta in sala in care avea sa aiba loc cununia lor, insa soarta ii demonstreaza ca pentru ea surprizele inca nu s-au terminat.
Dilara este pusa din nou in fata unui eveniment inedit cu implicatii serioase in viata familiei sale…

Nu rata in aceasta seara, de la ora 20.00, un nou episod din serialul fenomen "Furtuna pe Bosfor"!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?