Dilara descopera adevarata fata a lui Harun si ia o decizie radicala in privinta sotului ei! Afla ce se va intampla cu mariajul lor, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal D, in serialul "Furtuna pe Bosfor"

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:53

Cihan ii dezvaluie Dilarei afacerile murdare ale sotului ei, iar aceasta este pe cale sa ia cea mai dureroasa hotarare.

Cansu invinge starea de agonie si revine la viata, spre bucuria tuturor celor apropiati care au asteptat cu sufletul impietrit de durere, vindecarea tinerei. Cu primele sale puteri, Cansu ii intreaba pe cei din jur ce s-a intamplat cu bebelusul ei.


Pe de alta parte, Maide afla ca aliatul ei, Burhan, murise in urma accidentului si se reorienteaza catre un nou aliat in lupta sa impotriva lui Cihan si a Dilarei.
Aceasta ii propune lui Asuman sa devina complicele ei pentru a-si atinge amandoua marele scop, de a-l vedea pe Harun despartit de sotia lui. Dornica sa se razbune pe sora sa pentru ca a privat-o de averea parintilor, Asuman accepta propunerea lui Maide si cele doua incep sa puna la cale tot felul de intrigi si jocuri.


Dupa o intensa perioada de recuperare, Cansu ajunge din nou acasa si este mai incantata ca oricand de ideea ca va deveni in curand mama, iar parintii ei refuza in continuare sa ii marturiseasca adevarul, asteptand un moment prielnic.


Insa Keriman ii reproseaza lui Cihan ca nu i-a spus adevarul despre sarcina si tanara aude conversatia acestora. Profund dezamagita, Cansu le cere socoteala parintilor sai si sufera o cadere nervoasa.
Pe de alta parte, Asuman isi pune in practica planul gandit de Maide si reuseste sa starneasca  gelozia surorii sale. Dilara descopera in telefonul lui Asuman un mesaj de dragoste semnat de Harun si merge consternata sa ii ceara socoteala sotului ei.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Dezamagita de cele aflate, Dilara decide sa il infrunte pe Harun, pentru a-i cere explicatii despre idila lui cu Asuman. Harun neaga totul si incearca sa ii demonstreze sotiei sale ca nu are nicio legatura cu sora acesteia, insa Dilara insista, fiind sigura ca sotul ei este cel care minte si considera ca singura solutie este divortul...

Nu rata un nou episod al serialului “Furtuna pe Bosfor”, in aceasta seara, de la ora 20.00, la Kanal D.