Dilara il elibereaza din inchisoare pe Ozkan! Nu rata un nou episod din serialul "Furtuna pe Bosfor", in aceasta seara, de la ora 20.00, la Kanal D!

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:46

Ascultand din umbra intreaga conversatiei a parintilor sai, Hazal constientizeaza ca acestia nu o vor considera niciodata fiica lor si decide sa isi puna capat zilelor.

Bulversati de gestul extrem al fetei, Cihan si Dilara sar in ajutorul acesteia si o duc la spital.

Inspaimantat de starea precara a fiicei sale, Cihan ii reproseaza sotiei sale ca atitudinea sa a determinat-o pe Hazal sa recurga la sinucidere. Dilara este cuprinsa de remuscari pentru felul in care s-a comportat fata de fiica sa biologica, insa, in adancul sufletul sau isi doreste la fel de mult ca aceasta sa se intoarca la Gulseren.



In acest timp, Gulseren afla de la Cansu ce s-a intamplat cu Hazal, si nu ezita sa isi faca aparitia la spital pentru a-si vedea fiica. Ingrijorata de starea fiicei sale, Gulseren ii reproseaza Dilarei ca nu a fost capabila sa aiba grija fiica sa si o ameninta ca o va lua acasa.

Temandu-se ca isi va pierde privilegiile, Hazal le cere scuze parintilor sai pentru gestul comis si isi exprima dorinta de se intoarce din nou in casa acestora.
Hazal se vede nevoita sa renunte la Gulseren si sa aleaga parintii biologici.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta