Dilara, in pericol de moarte! Dupa o altercatie cu fiul ei, aceasta sufera un cumplit accident! Afla ce i-a declansat furia lui Ozan si ce se intampla cu Dilara in aceasta seara, de la ora 20.00, la Kanal D, in serialul “Furtuna pe Bosfor”

Editor: Bogdan Mihai Autor: D.I.
Actualizat: 27 mar 2017, 23:00

In timpul demersurilor sale, Ozan afla marele secret al mamei sale si merge sa ii ceara socoteala acesteia pentru faptul ca i-a tainuit un lucru atat de important despre adevaratul lui tata.

In vreme ce Ozan isi continua propriile investigatii pentru a descoperi ceea ce ii  ascund parintii sai, Cihan incearca sa il determine sa renunte la furia impotriva lui Harun  si sa il accepte ca pe un membru al familiei sale. Insa tanarul refuza vehement sa revina asupra deciziei sale si nu ii acorda clementa celui pe care il considera dusmanul de moarte al familiei sale.


Profund dezamagit de cele aflate, Ozan pleaca in cautarea mamei sale pentru a-i cere socoteala.
Confruntarea cu cea care i-a ascuns un lucru atat de important il tranforma pe Ozan intr-o adevarata fiara. Dupa multe reprosuri adresate mamei sale, tanarul pleaca in graba, refuzand orice explicatie a acesteia.  Bulversata de atitudinea fiului ei, Dilara incearca sa il determine sa o asculte, insa in incercarea sa disperata de a-l opri, sufera un grav accident…

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?