Dilara incalca promisiunea facuta lui Cihan. Nu ratati azi un nou episod din “Furtuna pe Bosfor”, de la ora 20.00, la Kanal D

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 mar 2017, 22:02

Candan este pe punctul de a se razbuna pe Dilara pentru faptul ca, in conceptia ei, fosta ei prietena o tradase si il determinase pe Harun sa o paraseasca.

Candan intentioneaza sa o accidenteze mortal pe Dilara si se indreapta spre ea cu viteza. Insa Harun intervine in ultimul moment si se arunca in fata automobilului, reusind sa o protejeze pe cea careia ii jurase iubire eterna.

In urma accidentului premeditat de Candan, Harun este ranit foarte grav si internat de urgenta la spital. Candan intelege ca l-a accidentat grav pe Harun, in locul Dilarei, si fuge de la locul evenimentului inainte ca Dilara sa realizeze cine a fost la volanul masinii.

Revenita la conac, Dilara se gandeste la modul eroic in care a actionat Harun pentru a-i salva viata si constientizeaza iubirea sincera a acestuia pentru ea. Ingrijorata de starea lui Harun, aceasta merge la spital pentru a-l vizita. Fericit sa o revada pe femeia iubita, Harun ii declara din nou dragostea sa si ii cere sa ii spuna cine este tatal copilului ei. Sensibilizata, Dilara nu rezista fara a-i marturisi lui Harun ca Demir este fiul lui.

Dupa indelungi framantari, Dilara decide sa mearga cu fiul ei pentru a-l prezenta tatalui lui, fara sa ii pese ca va incalca promisiunea facuta lui Cihan.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Pe de alta parte, Cihan incepe sa traiasca o noua drama sufleteasca. Se casatorise cu Dilara pentru a-i proteja onoarea acesteia, insa noile evenimente din viata lui l-au dezechilibrat din nou.

Nu cu mult timp in urma, Cihan  cunoscuse intamplator pe psihiatra Ayse care, desi la inceput nu-i atrasese atentia cu adevarat, trezeste din nou in inima lui dragostea.