Dilara trece prin clipe de groaza! Aceasta il pierde pe Harun, barbatul pe care l-a iubit mai presus de orice! Afla ce decizie va lua Cihan pentru a-si ajuta fosta sotie si cum va reactiona Ozan, in aceasta seara in "Furtuna pe Bosfor", de la ora 20:00, l

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 17 mar 2017, 09:14

Dilara isi pierde odata cu Harun si punctul ei de echilibru si este ingrozita de gandul ca il va creste singura pe Alaz. Ca intotdeauna Cihan ii ofera sprijinul lui si ii promite ca ii va fi alaturi.

Socat de neferictul eveniment in care adevaratul lui tata isi riscase propria viata pentru a-l salva, Ozan asteapta cu nerabdare vesti de la medicii care il opereaza pe Harun si spera ca acesta sa isi va reveni pentru a-i cere iertare si pentru a-si consolida relatia tata-fiu.


Dilara afla despre starea grava a sotului ei si merge intr-un suflet la spital insa aici, descopera cu groaza ca Harun nu a supravietuit in urma operatiei.
Indurerata, acesta se prabuseste si primeste sprijinul lui Cihan, care ii promite ca ii va fi alaturi atat ei cat si copiilor lor si o va ajuta sa depaseasca momentele cruciale. Insa Ozan nu se poate consola cu vorbele lui Cihan si este devastat de durere ca si-a pierdut adevaratul tata chiar atunci cand abia se obisnuise cu statutul acestuia.


Pe de alta parte, Hazal continua sa se intalneasca cu Damir, in ciuda tragicului incident si nu isi imagineaza ca se expune unui mare risc apropiindu-se de cel mai mare dusman al familiei sale.


Intre timp, Asuman descopera relatia dintre Hazal si Damir si nu pierde ocazia de a se razbuna. Aceasta ii trimite dovezi lui Cihan pentru a lua masurile necesare eliminarii acestuia…


Nu ratati in aceasta seara un nou episod din "Furtuna pe Bosfor", de la 20.00, la Kanal D

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?