Dilara trece prin momente cumplite! Afla ce se va intampla intre ea si Adem, in aceasta seara, intr-un nou episod din serialul "Mireasa din Istanbul", de la ora 20:00, la Kanal D!

Autor: D.I.

Tanara trebuie sa ia o hotarare care ii va marca semnificativ viata.

Akif, bunul prieten al lui Faruk, surprinde o intalnire misterioasa intre Fikret si unul dintre cei mai de temut oameni din oras, Halim.  Akif este ingrijorat de aceasta legatura si il previne pe Fikret.

Esma face fata cu greu problemelor, care parca nu se mai termina. Femeia depaseste, cu fruntea sus, situatiile jenante prin care cumnata ei i le “provoaca”, insa lucrurile nu se opresc aici.

Dupa ce Faruk a fost la un pas de a fi incarcerat, Fikret, desi este bine intentionat, in ceea ce priveste familia, pare ca face numai ce-l “taie capul”. O singura persoana reuseste sa o linisteasca, si sa ii dea puterea de a merge mai departe Esmei, Garip.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ultimele evenimente din viata lui Adem il determina pe acesta sa ia o hotarare decisiva. De partea cealalta, Dilara trece prin momente cumplite, de cumpana. Femeia trebuie sa ia o hotarare care ii va marca semnificativ viata. Osman, mezinul familiei Boran, este cel care o va ajuta pe Dilara sa treaca prin incercarea vietii ei. 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.