Dilek și Taner planifică un picnic împreună. Urmărește online live episodul 7 al serialului “Poveste din Anatolia”, începând cu ora 20:00, la Kanal D

Autor: Cristina Mocanu
Actualizat: 30 ian 2024, 09:56

Episodul 7 al serialului turcesc “Poveste din Anatolia” este difuzat la Kanal D marți.

Sursa: Captură KANAL D

Episodul 7 al serialului turcesc “Poveste din Anatolia” este difuzat la Kanal D marți, 30 ianuarie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Serialul turcesc “Poveste din Anatolia” va fi difuzat de luni până vineri, de la ora 20:00, pe Kanal D. Află ce se va întâmpla în episodul al 7-lea al serialului.

Ce întâmplă în episodul 7 al serialului “Poveste din Anatolia”?

În episodul 7 al serialului “Poveste din Anatolia”, atmosfera este plină de bucurie și realizări pentru grupul de prieteni, care sărbătoresc reușita lor acasă la Taner.

Familia lui Taner se alătură celebrării, iar Zahide îi invită pe Asuman și Dilek să se alăture. Între timp, Asuman își exprimă dorința de a-și cere scuze de la Ramazan pentru trecut, dar acesta îi transmite că a acceptat situația și că o va iubi întotdeauna, chiar dacă nu vor fi împreună.

Primarul este în căutare disperată de o casă potrivită pentru Dilek, însă întâmpină dificultăți în micul orășel.

În ciuda acestui fapt, Taner găsește o casă veche pe care o renovează împreună cu verii săi pentru Dilek.

Între timp, tatăl lui Cemile descoperă că familia lor nu a cumpărat casa, provocând o tensiune între el și Veysel. Însă ulterior, Veysel află că Cemile dorește și ea să aibă un copil, nu doar o casă.

Citește și: Dilek, protagonista noului serial turcesc „Poveste din Anatolia”, alături de cea mai importantă și iubită persoană din viața sa! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță Gülsim Ali

Zahide, simțind povara situației sale, îi spune lui Sefer să o uite, acceptând singurătatea ca parte a vieții sale.

Într-un alt colț al orașului, Hüseyin și Muammer, obișnuiți să fie în dezacord, se aliază pentru a recupera banii cheltuiți de soțiile lor pe aripi pentru avion. Într-o încercare de a-și recupera investiția, fura avionul și îl pun la vânzare. Cu toate acestea, tatăl lor intervine și promite să achite datoria lor.

Însă, când ajung la depozit, descoperă că avionul a fost furat din nou, de data aceasta de Serdar.

Într-un alt fir al poveștii, Dilek și Taner planifică un picnic împreună, dar întâlnirea lor este întreruptă de sosirea mamei lui Dilek.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Mai jos puteți urmări promo-ul episodului 7 al serialului vostru preferat "Poveste din Anatolia":

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Poveste din Anatolia” pe Kanal D

Începând cu 22 ianuarie, televizorul Kanal D se pregătește să ofere telespectatorilor o experiență captivantă cu noul serial "Poveste din Anatolia" (original: Gönül Dağı). Cu un scenariu atrăgător și personaje bine conturate, acest serial promite să transporte publicul într-o lume plină de emoție, magie și dramă.

Desfășurându-se în comunitatea pitorească din Gedelli, un mic orășel situat în inima Anatoliei, în apropierea muntelui Gonul, "Poveste din Anatolia" aduce în prim plan povestea tânărului și ambițiosului Taner, interpretat cu talent de actorul Berk Atan. Viața lui Taner suferă o schimbare surprinzătoare atunci când muntele Gonul este zguduit de un cutremur, declanșând un lanț de evenimente care vor schimba destinul locuitorilor din Gedelli.

În mijlocul magiei și a manifestărilor misterioase ale colosului Gonul, Taner își reîntâlnește dragostea pierdută, o iubire din adolescență care capătă noi dimensiuni odată cu aceste evenimente supranaturale. Atmosfera magică pare să influențeze deciziile și destinele personajelor, iar legende străvechi despre Gonul, cunoscut și sub numele de "Muntele Inimii", par să prindă viață în comunitatea din Gedelli.

Pe fundalul acestor evenimente dramatice, "Poveste din Anatolia" explorează povești de familie pline de intensitate și emoție, ilustrând o iubire pură și nealterată în ciuda obstacolelor și vicisitudinilor vieții. Taner, în ciuda pierderilor și greutăților, își menține familia și nutrește speranța că va realiza proiectul său ambițios- construirea unui aparat de zbor. Dragostea devine sursa sa de putere, oferindu-i curajul necesar pentru a depăși orice obstacol.

Citește și: Câte episoade are serialul „Poveste din Anatolia” difuzat la Kanal D

Serialul, difuzat de luni până vineri, de la ora 20:00, promite să ofere telespectatorilor o incursiune într-o lume fascinantă, plină de emoție, mister și înțelegerea umanității. „Poveste din Anatolia" înlocuiește "Tărâmuri nelegiuite", cu ultimul episod difuzat vineri, 19 ianuarie. Nu ratați această călătorie emoționantă despre speranță și puritatea iubirii, urmărind "Poveste din Anatolia" pe Kanal D! Un amalgam de poveste captivantă, peisaje pitorești și interpretări remarcabile te așteaptă în fiecare seară la ora 20:00!

Serialul poate fi urmărit de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând https://www.kanald.ro/live.html.