Dilek din serialul turcesc „Poveste din Anatolia”, evoluție spectaculoasă! Iată cum arăta celebra actriță Gülsim Ali, în urmă cu zece ani, când a debutat pe platourile de filmare

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 16 feb 2024, 21:10
dilek din serialul Poveste din Anatolia Foto(4)

Gulsim Ali, in rolul Dilek din serialul Poveste din Anatolia

Sursa: Captură KANAL D

Dilek din producția turcească „Poveste din Anatolia”, apariție de senzație în mediul online! Iată ce aspect fizic avea renumita actriță Gülsim Ali, la vârsta de 18 ani, când a debutat pe platourile de filmare!

Gülsim Ali face parte din tânăra generație a cinematografiei turcești și în ciuda vârstei sale fragede a reușit să cucerească publicul încă de la primele sale apariții pe micile ecrane. Telespectatorii din România au cunoscut-o pe talentata actriță de curând, în distribuția serialului Poveste din Anatolia, în care aceasta a dat viață personajului principal alături de chipeșul actor Berk Atan.

Dilek din serialul „Poveste din Anatolia”, apariție de senzație în mediul online! Cum arăta celebra actriță Gülsim Ali, în urmă cu zece ani

Gülsim Ali a venit pe lume în anul 1995, în orașul Ruse, din Bulgaria, unde părinții săi, cu origini turcești, se stabiliseră prin prisma serviciului. În perioada liceului, tânăra Gulsim a început să cocheteze cu modelingul, iar la scurtă vreme aceasta a participat la competiția Super Models desfășurată în Bulgaria, unde a ocupat un loc fruntaș și a făcut astfel primul pas către celebritate.

Citește și: Dilek și Taner se logodesc. Urmărește online live episodul 19 al serialului “Poveste din Anatolia”, începând cu ora 20:00, la Kanal D

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

În anul 2012, Gülsim Ali a debutat pe platourile de filmare ale serialului Son Yaz- Balkanlar 1912, unde a jucat alături de actori deja celebri, precum: Hazal Kaya, Furkan Palalı, Tuğçe Kazaz și Tardu Flordun. Deși avea doar 14 ani, Gülsim a dovedit un talent desăvârșit și s-a adaptat rapid scenariului destul de dificil.

Au urmat alte câteva roluri secundare în seriale de excepție, care i-au adus treptat celebritate dar și aprecierea publicului larg. Unul dintre cele mai recente proiecte din care a făcut parte tânăra actriță a fost serialul Poveste din Anatolia, în care a jucat cel de-al doilea rol principal din carieră ei, Dilek.

Citește și: Dilek, protagonista noului serial turcesc „Poveste din Anatolia”, alături de cea mai importantă și iubită persoană din viața sa! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță Gülsim Ali

Când nu se află pe platourile de filmare, Gülsim Ali este foarte activă în mediul online, unde publică deseori imagini și clipuri de senzație din viață de zi cu zi, dar și din cadrul activităților sale. Îndrăgită actrița nu s-a sfiit să le arate fanilor săi și imagini din arhivă personală, de pe vremea în care avea doar 18 ani și visa să ajungă renumită.