Dilek îl anunță pe Taner că s-a despărțit de logodnicul său.Vezi online live episodul 3 al serialului “Poveste din Anatolia”, începând cu ora 20:00, la Kanal D

Autor: Cristina Mocanu

Episodul 3 al serialului turcesc “Poveste din Anatolia” este difuzat la Kanal D miercuri

Sursa: Captură KANAL D

Episodul 3 al serialului turcesc “Poveste din Anatolia” este difuzat la Kanal D miercuri, 24 ianuarie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Serialul turcesc “Poveste din Anatolia” va fi difuzat de luni până vineri, de la ora 20:00, pe Kanal D. Află ce se va întâmpla în episodul al doilea al serialului.

Ce se va întâmpla în episodul 3 al serialului ““Poveste din Anatolia”?

Episodul 3 al serialului "Poveste din Anatolia" dezvăluie o serie de evenimente neașteptate ce pun la încercare relațiile și starea emoțională a personajelor.

Dilek încearcă să-i explice lui Taner că s-a despărțit deja de logodnicul ei înainte de a veni în oraș, dar că nu și-a anunțat încă familia despre acest aspect. Cu toate acestea, Taner, concentrat asupra propriilor probleme, pare să o respingă, declarând că este ocupat.

Pe fondul acestor evenimente, unchii lui Taner, Muammer și Huseyin, decid să îi găsească o soție. Cu toate că inițial intențiile lor par binevoitoare, lucrurile iau o întorsătură ciudată când ambii unchi ajung să considere că Dilek este potrivită pentru nepotul lor.

Această coincidență neașteptată duce la un conflict între cei doi unchi în plină nuntă, unde încearcă să o implice pe Dilek în căsătorie pentru Taner în fața tuturor, lăsând-o pe tânără și pe Taner într-o situație stanțată și surprinzătoare.

Citește și: Când viața bate filmul! Actrița principală din “Poveste din Anatolia”, despre perioada în care studia actoria

Între timp, Serdar, logodnicul anterior al lui Dilek, rămâne în oraș fără ca ea să știe, iar un nou val de amenințări și tensiuni apare atunci când află că Taner ar fi vrut să o răpească pe Dilek.

Pe fundalul acestor evenimente dramatice, se dezvăluie și un alt fir narativ, centrul atenției fiind pe Asuman și aspirațiile sale muzicale, care intră în conflict cu dorințele tatălui său pentru o carieră politică.

Cu toate acestea, Ramazan, care o consideră pe Asuman specială, este pus într-o situație dificilă atunci când primarul îi spune să o uite pe fiica sa.

Episodul 3 al "Poveste din Anatolia" se încheie cu un tablou complex de intrigi, relații și conflicte, promițând dezvoltări ulterioare pline de tensiune și dramatism în viețile personajelor.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Mai jos puteți urmări promo-ul episodului 3 al serialului vostru preferat "Poveste din Anatolia":

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Poveste din Anatolia” pe Kanal D

Din 22 ianuarie, televizorul Kanal D se pregătește să aducă în casele telespectatorilor o nouă experiență captivantă cu "Poveste din Anatolia" (original: Gönül Dağı). Cu un scenariu atractiv și personaje conturate excelent, serialul promite să transporte publicul într-o lume plină de emoție, magie și dramă.

Desfășurându-se în comunitatea pitorească din Gedelli, un orășel situat în inima Anatoliei, lângă muntele Gonul, "Poveste din Anatolia" are în centrul său povestea tânărului și ambițiosului Taner, interpretat de talentatul actor Berk Atan. Viața acestuia ia o întorsătură surprinzătoare atunci când muntele Gonul se cutremură, declanșând un lanț de evenimente ce vor schimba destinul locuitorilor din Gedelli.

În mijlocul magiei și a manifestărilor misterioase ale colosului Gonul, Taner își reîntâlnește dragostea pierdută, o iubire din adolescență care capătă noi dimensiuni odată cu aceste evenimente supranaturale. Atmosfera magică pare să influențeze deciziile și destinele personajelor, iar legende străvechi despre Gonul, numit și "Muntele Inimii", par să devină o parte vie a vieții locuitorilor din Gedelli.

Pe fundalul acestor evenimente dramatice, "Poveste din Anatolia" dezvăluie povești de familie pline de intensitate și emoție, ilustrând o iubire pură și nealterată în ciuda obstacolelor și a vicisitudinilor vieții. Taner, în ciuda pierderilor și greutăților, își întreține familia și nutrește speranța că va realiza proiectul său ambițios- construirea unui aparat de zbor. Dragostea devine sursa sa de putere, oferindu-i curajul necesar pentru a depăși orice piedică.

Citește și: Actorii din serialul turcesc „Poveste din Anatolia”: Tot ce trebuie să știi despre Berk Atan și Gülsim Ali

Serialul, difuzat de luni până vineri de la ora 20:00, promite să ofere telespectatorilor o incursiune într-o lume fascinantă, plină de emoție, mister și înțelegere a umanității. „Poveste din Anatolia" sosește înlocuind "Tărâmuri nelegiuite", cu ultimul episod difuzat vineri, 19 ianuarie. Nu ratați această călătorie emoționantă despre speranță și puritatea iubirii, urmărind "Poveste din Anatolia" pe Kanal D!

Serialul poate fi urmărit de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând https://www.kanald.ro/live.html.