Dilek, protagonista noului serial turcesc „Poveste din Anatolia”, alături de cea mai importantă și iubită persoană din viața sa! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță Gülsim Ali

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 26 ian 2024, 23:40

Dilek, protagonista noului serial turcesc „Poveste din Anatolia”, surprinsă în compania celei mai iubite persoane din viața sa! Tânăra actriță Gülsim Ali, apariție de senzație în mediul online!

Gülsim Ali are doar 28 de ani și cu toate acestea, actrița a reușit să se afirme și să încânte publicul încă de la primele sale apariții pe micile ecrane cu talentul ei desăvârșit și cu frumusețea răpitoare. Telespectatorii din România au cunoscut-o de curând în distribuția serialului Poveste din Anatolia, în care aceasta interpretează rolul Dilek, alături de partenerul ei de platou, tânărul actor Berk Atan.

Dilek, protagonista noului serial turcesc „Poveste din Anatolia”, surprinsă în compania celei mai iubite persoane din viața sa

Gülsim Ali a venit pe lume în anul 1995, în orașul Ruse, din Bulgaria. Părinții săi au origini turcești dar s-au stabilit în Bulgaria înainte că fiica lor să se nască. La vârsta adolescenței frumoasă Gülsim a început să cocheteze cu modelingul, iar la scurtă vreme aceasta a fost selectată în competiția Super Model desfășurată în Bulgaria, care a reprezentat o rampă de lansare spre celebritate.

Citește și: Cine este și câți ani are Dilek, protagonista noului serial turcesc „Poveste din Anatolia”! Iată cum arată celebra actriță Gülsim Ali când nu se află pe platourile de filmare

În anul 2012, Gülsim Ali a debutat pe platourile de filmare ale serialului Son Yaz- Balkanlar 1912, unde a jucat alături de nume sonore ale cinematografiei turcești, precum: Hazal Kaya, Furkan Palalı, Tuğçe Kazaz și Tardu Flordun.

Deși avea doar 14 ani, Gülsim a dovedit un talent desăvârșit și s-a adaptat rapid scenariului destul de dificil. Au urmat alte câteva roluri secundare în seriale de excepție, care i-au adus treptat notorietate dar și aprecierea publicului din Turcia și din străinătate. Unul dintre cele mai recente proiecte din care a făcut parte tânăra actriță a fost serialul Poveste din Anatolia, în care a jucat cel de-al doilea rol principal din cariera ei, Dilek, o tânără ambițioasă care i-a adus cel mai mare succes.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Citește și: Poveste din Anatolia” – când visurile devin realitate! Totul despre “66”, aparatul care sfidează gravitația în serialul de la Kanal D! Berk Atan: “ <66> nu zboară, de fapt, noi facem să zboare visele!”

Dincolo de activitatea să intensă pe platourile de filmare, Gülsim Ali adoră să își petreacă timpul liber în compania părinților săi, pe care îi consideră cei și ce mai buni prieteni. De curând, îndrăgita actriță a publicat o imagine de senzație pe contul ei de socializare, în care și-a făcut apariția alături de mama sa, de la care a moștenit frumusețea.

„Nu am văzut pe nimeni...

Mai frumos decât tine... N-am întâlnit niciodată pe nimeni... Mai special decât tine!”, a scris Gülsim Ali pe contul ei de Instagram.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.