Dilek și Taner se logodesc. Urmărește online live episodul 19 al serialului “Poveste din Anatolia”, începând cu ora 20:00, la Kanal D

Autor: Cristina Mocanu

“Poveste din Anatolia” va fi difuzat de luni până miercuri, începând cu ora 16:30, pe Kanal D2. 

Sursa: Captură KANAL D

Episodul 19 al serialului turcesc “Poveste din Anatolia” este difuzat la Kanal D vineri, 16 februarie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Începând de luni, 19 februarie, “Poveste din Anatolia” își va schimba ora de difuzare. Mai exact, serialul va fi difuzat de luni până miercuri, începând cu ora 16:30, pe Kanal D2.

Află ce se va întâmpla în episodul al 19-lea al serialului.

Ce întâmplă în episodul 19 al serialului “Poveste din Anatolia”?

În episodul 19 al serialului „Poveste din Anatolia”, intrigile și conflictele se adâncesc într-o atmosferă marcată de evenimente tensionate și decizii dificile pentru personaje.

Dilek și Taner se găsesc în fața unei provocări majore atunci când ea acceptă să se căsătorească, dar se confruntă cu rezistența familiei, în special a lui Halime, care încă se opune relației lor.

În timp ce Zahide și Sefer încep pregătirile pentru nunta lor, se conturează o discrepanță în preferințele lor. Zahide dorește o ceremonie simplă, însă Muammer insista să organizeze o nuntă mare pentru nepoata sa.

Această discrepanță de dorințe și perspective aduce o tensiune suplimentară în relația lor.

Petrecerea de logodnă este organizată cu speranța de a aduce bucurie și entuziasm, dar se transformă rapid într-un moment tensionat. Muammer și Hüseyin oficiază logodna, dar evenimentul este umbrit de peripeții și dezvăluiri surprinzătoare. Elif rupe logodna cu Yaşar, acesta din urmă acuzând-o că îl părăsește pentru Taner. Între timp, Serdar, care se află la spital pentru tratament, intervine între cei doi pentru a o proteja pe Elif, generând un conflict suplimentar.

Tensiunea escaladează când Yaşar descoperă că Elif îi face tratament lui Serdar acasă, interpretând greșit situația și acuzând-o de infidelitate. Într-un moment de furie, Yaşar se prezintă la petrecerea de logodnă și face publice acuzațiile sale, destabilizând atmosfera și aducând mai multă confuzie în relațiile deja fragile dintre personaje.

În paralel, Cemile se confruntă cu probleme de sănătate, simțindu-se rău și fiind nevoită să meargă la spital.

Această nouă dezvoltare aduce și mai multă îngrijorare și incertitudine în viața personajelor, într-un moment în care toate emoțiile par să fie la cote extreme.

Citește și: Trei lucruri mai puțin cunoscute despre Berk Atan, actorul care joacă rolul lui Taner în serialul turcesc Poveste din Anatolia

Episodul 19 al serialului „Poveste din Anatolia” continuă să captiveze publicul cu intrigi complexe, conflicte personale și surprize neașteptate, alimentând anticipațiile pentru dezvoltările viitoare în viața personajelor.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Mai jos puteți urmări promo-ul episodului 19 al serialului vostru preferat "Poveste din Anatolia":

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Poveste din Anatolia” pe Kanal D

Începând cu data de 22 ianuarie, postul de televiziune Kanal D a introdus un nou serial incitant intitulat "Poveste din Anatolia" (original: Gönül Dağı). Cu o intrigă captivantă și personaje profund conturate, acest serial promite să ofere publicului o experiență plină de emoție, mister și intensitate.

Desfășurat în pitorescul orășel Gedelli, aflat în inima Anatoliei și în apropierea muntelui Gonul, "Poveste din Anatolia" spune povestea lui Taner, un tânăr plin de ambiție, interpretat cu talent de Berk Atan. Viața lui Taner suferă o răsturnare surprinzătoare când muntele Gonul este lovit de un cutremur, declanșând evenimente care vor schimba cursul destinului locuitorilor din Gedelli.

Pe fundalul magiei și al manifestărilor supranaturale ale muntelui Gonul, Taner se reîntâlnește cu dragostea sa din adolescență, iar această relație capătă noi nuanțe în contextul evenimentelor miraculoase. Atmosfera mistică pare să influențeze alegerile și drumurile personajelor, iar legende străvechi despre Gonul, cunoscut și sub numele de "Muntele Inimii," prind viață în comunitatea din Gedelli.

„Poveste din Anatolia" explorează povești de familie pline de pasiune și dramatism, evidențiind o iubire pură și nealterată în fața încercărilor vieții. Taner, în ciuda pierderilor și obstacolelor, își menține legăturile familiale și își păstrează speranța în realizarea proiectului său ambițios- construirea unui aparat de zbor. Dragostea devine sursa sa de curaj și încredere, oferindu-i forța necesară pentru a înfrunta orice provocare.

Serialul este difuzat de luni până vineri, începând cu ora 20:00, oferind telespectatorilor o incursiune fascinantă într-o lume plină de emoție, mister și înțelegerea umanității.

Citește și: Cine este Sila Turkoglu, cea care îi va da viață personajului Doga în serialul „O dragoste”

Fiecare seară la ora 20:00 pe Kanal D aduce oportunitatea de a descoperi o poveste captivantă, peisaje încântătoare și interpretări remarcabile.

Serialul poate fi urmărit de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând https://www.kanald.ro/live.html.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.