Dimineața cu noi, 1 aprilie 2022. Viviana Sposub prezintă horoscopul zilei. Iată cele mai bune sfaturi pentru fiecare zodie de la astrologul Alexandra David!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 01 apr 2022, 13:56

Horoscopul anuntat de Viviana Sposub 

Sursa: Captură KANAL D

Viviana Sposub a adus și astăzi cele mai noi previziuni pentru fiecare zodie în parte! Iată cele mai utile sfaturi de la astrologul Alexandra David.

Matinalii Bursusu, Viviana, George și Patrizia au început și ziua de astăzi cu energie pozitivă, zâmbete, poftă de viață și multă distracție în platoul Dimineața cu noi, marcând în cel mai inedit mod ziua de 1 aprilie.

Dimineața cu noi, 1 aprilie 2022. Viviana Sposub prezintă horoscopul zilei. Sfaturile zilei de la astrologul Alexandra David

Astăzi, Viviana Sposub a prezentat cele mai proaspete previziuni pentru fiecare zodie în parte.

Iată cele mai utile sfaturi ale zilei de la astrologul Alexandra David:

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Berbec

Astăzi simți că renaști! Este o zi benefică pentru a seta orice obiectiv vrei pentru următorul an! Profită de această zi pentru că este una fabuloasă pentru tine!

Taur

E bine să-ți acorzi timp ție! Cu cât faci mai mult acest lucru, cu atât cresc șansele de a găși soluții la anumite chestiuni ce te preocupă! Este o zi perfectă

pentru introspecție!

Gemeni

Este foarte posibil să apară oameni în viață ta care îți vor propune tot felul de colaborări! Nu lua o hotărâre din prima, dar fii deschis, pentru că în această perioada oportunitățile vin spre tine prin tot felul de oameni!

Rac

Astăzi se deschide o nouă etapă în cariera ta! O etapă plină de inițiativa în care pot veni oportunități interesante pe plan profesional! Este o zi perfectă pentru a-ți seta noi obiective legate de carieră!

Leu

Astăzi de deschid începuturi în ceea ce privește studiile pe termen lung! Călătoriile în străînătate și orice activitate care are legătură cu legislația, actele și birocrația! De asemenea este momentul să renunți la orice convingeri vechi care te blochează și să le înlocuieșți cu altele noi care te susțin.

Citeste si: Horoscop zilnic vineri, 1 aprilie 2022. Sfatul zilei: fiți cu zâmbetul pe buze! Taurii au un succes uriaș! Ce se întâmplă cu Fecioarele

Fecioară

Începi o nouă etapă din punct de vedere al transformării psihice! Relațiile cu băncile și cu instituțiile financiare precum și contractele care implică resurse comune sunt respectate în următoarea perioada și ai foarte mari șanse de reușită în tot ceea ce îți propui!

Balantă

Se deschide o perioada legată de relații și parteneriate! Balanțele singure își pot întâlni sufletul pereche în următoarea perioada, iar cele care au avut provocări în relații se pot aștepta la vremuri mai bune!

Scorpion

Astăzi începi o etapă în ceea ce privește viață profesională și muncă ta de zi cu zi! Tot astăzi ai aspecte favorabile în privința sănătății, în special dacă vrei să implementezi obiceiuri noi în această zona.

Săgetător

Sagetatorii singuri au mari șanse să cunoască pe cineva interesant! Această etapă poate fi benefică pe partea romantică, dar și pe partea de proiecte creative.

Capricorn

Dacă planifici să faci anumite schimbări în spațiul în care locuieșți sau să-ți schimbi locuința, ai aspecte favorabile în acest sens!

Vărsător

Astăzi aspectele sunt benefice pentru comunicare, creații, studii și relații cu persoanele cu care te vezi zilnic! Se anunță noi proiecte și colaborări așa că fii deschis la tot ceea ce vine spre tine în acest sens!

Pești

Pentru nativii zodiei Pești se deschide o nouă etapă din punct de vedere financiar! Etapă care poate duce la creșterea veniturilor tale sau la dezvoltarea anumitor talente și abilități sau la descoperirea unor noi talente de care până acum nu erai conștient!

Citeste si: Horoscopul zilei cu Viviana Sposub, la Dimineața cu noi, 31 martie 2022. Iată care sunt previziunile pentru fiecare zodie de la astrologul Alexandra David

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.