Dimineața cu noi, 12 iulie 2022. Rețeta lui chef Patrizia Paglieri de Fasole verde păstăi cu sos de roșii, usturoi și ceapă. Cum se pregătește acest preparat sănătos și potrivit pentru zilele toride de vară
Fasolea verde păstăi este la mare căutare în sezonul estival, de aceea Patrizia Paglieri s-a gândit să facă un preparat delicios din câteva ingrediente simple.
Zilele caniculare de vară taie pofta de mâncare, astfel chef Patrizia Paglieri s-a decis să pregătească în această perioadă preparate cât mai ușoare, dar și foarte sănătoase. Legumele sunt la putere vara, fiind ușor de digerat.
Fasole verde păstăi cu sos de roșii, usturoi și ceapă
Fasolea verde păstăi nu trebuie să lipsească din preparatele gospodinelor în acest sezon, pe lângă faptul că este foarte sănătoasă, ne ajută să ne menținem în formă în zilele caniculare de vară.
Patrizia Paglieri a pregătit în această dimineață un fel de tocăniță cu fasole verde păstăi, la care a adăugat sos de roșii, usturoi și ceapă.
”Le gătesc într-un fel simplu cu ceapă, usturoi și un pic de sos de roșii.
Este o garnitură sănătoasă și simplă. Facem și niște cartofi noi la cuptor cu cârnați, cu boia, cu vin alb”, a spus Patrizia Paglieri.
Ingrediente pentru Cartofi la cuptor cu cârnați, usturoi și vin alb
1kg cartofi noi
o legătură de usturoi
500g cârnați
cimbru
rozmarin
boia dulce
pătrunjel
vin alb
Așa cum face în fiecare zi, chef încearcă să le împărtășească telespectatorilor rețetele ei, care sunt extrem de ușor de reprodus și oricine le poate face acasă. Patrizia Paglieri pregătește preparate dintr-o sferă largă, cât mai diversificate și pentru care nu necesită mult timp de gătire și nici multe ingrediente.
Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.