Zilele caniculare de vară taie pofta de mâncare, astfel chef Patrizia Paglieri s-a decis să pregătească în această perioadă preparate cât mai ușoare, dar și foarte sănătoase. Legumele sunt la putere vara, fiind ușor de digerat.
Fasole verde păstăi cu sos de roșii, usturoi și ceapă
Fasolea verde păstăi nu trebuie să lipsească din preparatele gospodinelor în acest sezon, pe lângă faptul că este foarte sănătoasă, ne ajută să ne menținem în formă în zilele caniculare de vară.
”Le gătesc într-un fel simplu cu ceapă, usturoi și un pic de sos de roșii.
Ingrediente:
- 500g fasole
- 3 căței de usturoi
- 2 cepe
- cimbrișor
- 4 roșii
- pătrunjel
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12
Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie
Ingrediente pentru Cartofi la cuptor cu cârnați, usturoi și vin alb
- 1kg cartofi noi
- o legătură de usturoi
- 500g cârnați
- cimbru
- rozmarin
- boia dulce
- pătrunjel
- vin alb
Așa cum face în fiecare zi, chef încearcă să le împărtășească telespectatorilor rețetele ei, care sunt extrem de ușor de reprodus și oricine le poate face acasă. Patrizia Paglieri pregătește preparate dintr-o sferă largă, cât mai diversificate și pentru care nu necesită mult timp de gătire și nici multe ingrediente.