Chef Patrizia Paglieri s-a conformat cerințelor colegilor săi și le-a pregătit o rețetă excepțională de biban la cuptor cu ratatouille, o rețetă sănătoasă, care s-a dovedit a fi pe gustul lui Bursucu. Astăzi este zi de mare sărbătoare pentru creștini, este Buna Vestire și totodată, este dezlegare la pește.
Rețeta specială a Patriziei Paglieri de Biban la cuptor cu ratatouille
Pentru că astăzi este zi de mare sărbătoare la creștini, iar activitățile casnice sunt complet interzise, nu se spală, nu se face curățenie, Chef Patrizia Paglieri s-a conformat și s-a apucat
”Astăzi gătim sănătos. Am niște idei foarte sănătoase. Facem un biban simplu, la cuptor. Nu trebuie ținut mai mult de jumătate de oră la cuptor, dar o să facem și două garnituri. Facem un ratatouille de legume și pentru că toată lumea iubește cartofii, o să facem cartofi trași la tigaie cu roșii cherry, cu busuioc, un pic de cimbrișor. O masă sănătoasă și gustoasă”, a
Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii
Citește și: Pensionarele vor primi 375 de lei, pe lângă pensie, în luna decembrie. Cine beneficiază de această sumă?
Ingrediente pentru rețeta de Biban la cuptor cu ratatouille
Pentru a pregăti rețeta excepțională de biban la cuptor a Patriziei Paglieri aveți nevoie de următoarele ingrediente:
- 1/2 Lamâie
- 1.200g Biban
- 100 ml Vin alb
- 1kg Cartofi
- 250g Roșii cherry
- 30ml Ulei
- Rozmarin, oregano
Ingrediente pentru ratatouille
- 1 ceapă
- 1 ardei gras
- 1 zucchini
- 200ml sos roșii
- 10g busuioc
- 200g apio
Potrivit rețetei Patriziei, pe care a făcut-o în cadrul matinalului ”Dimineața cu noi”, timpul de pregătire al peștelui nu trebuie să dureze mai mult de jumătate de oră. Bibanul este un pește de apă dulce, se prinde foarte ușor și se numără printre preferințele consumatorilor de pește.