Dimineața cu noi, 25 martie 2022. Viviana Sposub prezintă horoscopul zilei. "Vești bune din partea astrelor" Iată cele mai bune sfaturi de la astrologul Alexandra David

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 25 mar 2022, 11:31

Viviana a prezentat astazi cele mai noi previziuni astrale 

Sursa: Captură KANAL D

Astăzi la Dimineața cu noi, Viviana Sposub a adus cele mai proaspete previziuni pentru fiecare zodie în parte. Iată ce ne așteaptă!

Bursucu, Viviana, George și Patrizia le-au pregătit și astăzi telespectatorilor o ediție spectaculoasă a emisiunii Dimineața cu noi, cu cele mai noi informații, cu reportaje speciale, cu momente inedite în platou de muzică, dans și distracție, dar și cu deja îndrăgitele rubrici de meteo, horoscop și revista presei.

Dimineața cu noi, 25 martie 2022. Viviana Sposub aduce horoscopul zilei

În această dimineață, Viviana Sposub a adus cele mai proaspete previziuni astrale pentru fiecare semn zodiacal în parte.

Iată care sunt cele mai bune sfaturi ale zilei din partea astrologului Alexandra David.

Berbec

Astăzi focusul tău este pe carieră! Ai aspecte bune, care te sprijină în a avea un final de săptămâna productiv! Ți se cere să fii cât mai organizat cu putință!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Taur

Începutul de weekend te prinde într-o formă de zile mari! Eșți dornic de distracție și de călătorii. Aspectele sunt bune și pentru rezolvarea oricăror probleme ce implică acte sau examene!

Gemeni

Astăzi este o zi în care ai aspecte favorabile pentru orice parteneriat ce presupune resurse puse la comun, mai ales dacă este vorba despre resurse financiare. Este o zi foarte bună și pe plan profesional, perfectă pentru a încheia cu bine săptămâna de lucru!

Citeste si: Horoscop zilnic vineri, 25 martie 2022. Sfatul zilei: privește partea plină a paharului. Fecioarele nu ar trebui să se implice în viața personală a apropiaților

Rac

O zi benefică din punct de vedere al relațiilor și parteneriatelor de afaceri! Acordă timp și atenție persoanelor apropiate din viață ta! În schimb astăzi nu este o zi productivă la locul de muncă!

Leu

Chiar dacă săptămâna de lucru este pe final, astăzi eșți foarte produtiv și ești de neoprit pe partea profesională! Fii atent totuși cu șefii pentru că pe acesta parte aspectele sunt tensionate!

Fecioară

Ai o zi bună din punct de vedere sentimental și creativ! Bucură-te de sfârșitul de săptămâna sărbătorind intrarea în weekend într-un mod care să-ți aducă fericire, făcând activități care te entuziasmează.

Balantă

Astăzi este o zi numai bună pentru a începe weekendul mai devreme și pentru a scurtă săptămâna de muncă! Este o zi perfectă pentru a face activități care sunt pe placul sufletului tău!

Scorpion

Astăzi este o zi perfectă pentru a pleca într-o mică vacanță de weekend! Dacă nu ai planificat nimic în acest sens atunci poți să planifici o escapadă de acest gen în viitorul apropiat pentru că ai nevoie să te și relaxezi din când în când!

Săgetător

O zi perfectă pentru a face planuri și strategii financiare! Ai încredere în simțul tău practic în ceea ce privește gestionarea resurselor pentru că ești susținut din acest punct de vedere!

Capricorn

Astăzi eșți organizat și ambițios! Te focusezi foarte mult pe ține și pe ceea ce ai de făcut, ceea ce este minunat, deoarece nu e o zi benefică pentru a te pune pe loc secundar!

Vărsător

Astăzi simți nevoia să fii mai introvertit, mai retras, mai îngândurat chiar! Ascultați intuiția pentru că este la cote maxime!

Pești

Sfârșitul de săptămâna te găsește cu dorința de socializare și de a ieși în lume! Este perfect pentru că weekendul te prinde pregătit și de distracție și de relaxare!

Citeste si: Horoscop weekend 26-27 martie 2022. Zodia care va fi trădată de un apropiat. Weekend pasional pentru nativii din zodia Rac