Dimineața cu noi, 30 martie 2022. Horoscopul zilei cu Viviana Sposub. Cele mai bune sfaturi de la astrologul Alexandra David: Zi cu multe idei sclipitoare si voie buna

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 30 dec 2022, 02:00

Dimineața cu noi, 30 martie 2022. Horoscopul zilei cu Viviana Sposub. Cele mai bune sfaturi de la astrologul Alexandra David

Sursa: Captură YouTube

Viviana Sposub aduce cele mai noi și importante previziuni astrale pentru fiecare zodie la Dimineața cu noi. Iată ce ne rezervă astrele pentru ziua de miercuri, 30 martie.

Viviana Sposub, prezentatoare matinalului Dimineața cu noi,  aduce în fiecare zi cele mai noi previziuni astrale. Iată ce sfaturi are astrologul Alexandra David pentru nativii zodiacului:

Horoscopul zilei cu Viviana Sposub: Zi cu multe idei sclipitoare și voie buna

Viviana Sposub vă prezintă cele mai noi previziuni pentru ziua de miercuri, 30 martie 2022.

 Berbec

Astăzi poți avea idei sclipitoare și nu doar atât, dacă îți acorzi un pic de timp pentru introspecție, poți avea conștientizări importante legate de situații sau decizii trecute.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Taur

Ești activ și mult mai sociabil. Ai și foarte multe idei despre proiectele tale viitoare, idei pe care ar fi bine să le notezi pentru că e păcat să le uiți. Ești într-o formă de zile mari din punct de vedere creativ.

Gemeni

Starea ta de astăzi este ușor sensibilă, dar foarte intuitivă. E posibil să ai anumite conștientizări importante.

Imaginația este și ea extrem de activă astăzi, dar totuși ai grijă să nu visezi cu ochii deschiși. 

Rac

Minitea și intuiția ta facă echipă excelentă astăzi. Informațiile care vin spre tine sunt demne de luat în seamă. Astăzi, ca și ieri, ai aspecte benefice pentru studii și călătorii.

Leu

Este o zi bună pentru relațiile cu băncile și pentru colaborările financiare, care implică resurse puse în comun.

Este o zi excelentă pentru a petrece timp alături de partenera sau partenerul de cuplu.

Fecioară

Astăzi te ocupi de parteneriate și relații. Socializează, ieși cât mai mult în lume, fii printre oameni, pentru că este o zi perfectă pentru colaborări.

Balanță

Astăzi esti multitasking la locul de muncă și poți rezolva foarte rapid treburile zilnice.

Relațiile cu colegii sunt și ele foarte bune.

Citeste si: Viviana Sposub prezintă horoscopul zilei. Cele mai bune sfaturi de la astrologul Alexandra David, la Dimineața cu noi, 29 martie 2022

Scorpion

Este o zi foarte bună din punct de vedere creativ, în special, pentru a-ți folosi imaginația și talentele artistice. Lucrul cu copiii și timpul petrecut cu aceștia este, de asemenea, recomandat.

Se păstrează aspectele favorabile pentru partea sentimentală.

Săgetător

Astăzi ocupă-te de sufletul tău, fă-ți poftele, relaxează-te, petrece timp în intimitate. Aspectele favorabile legate de locuință și petrecerea timpului alături de cei dragi se păstrează și astăzi.

Capricorn

Vei îndeplini cu succes ceea ce îți propui pentru că ai aspecte favorabile în acest sens. Același lucru este valabil și pentru orice fel de vânzare, cumpărare sau tranzacție pe care o vei face. 

Vărsător 

Astăzi ai aspecte benefice pe plan financiar și poți primi anumite sume de bani, totuși, ai grjă la cheltuieli, poți cheltui mai mult decât intenționezi, fără să-ți dai seama. 

Pești 

Astăzi este în continuare o zi bună pentru a te ocupa de tine și de nevoile tale. Intuiția, dar și ideile creative sunt la cote maxime, așa că profită din plin de această zi.

Citeste si: METEO cu Viviana Sposub: „Soare din plin astăzi” Maxime de până la 25 de grade la mijlocul săptămânii