Dimineața cu noi, 4 aprilie 2022. Horoscopul zilei cu Viviana Sposub. "Vești bune" Iată cele mai recente previziuni pentru toate zodiile de la astrologul Alexandra David!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 04 apr 2022, 14:44

Viviana Sposub a adus și astăzi cele mai noi previziuni pentru fiecare zodie în parte! Iată cele mai utile sfaturi de la astrologul Alexandra David.

Matinalii Bursucu, Viviana, George și Patrizia au început în forță o nouă săptămâna la Dimineața cu noi, cu multă voie bună, energie pozitivă, zâmbete și distracție.

Dimineața cu noi, 4 aprilie 2022. Horoscopul zilei cu Viviana Sposub

În ediția de astăzi a emisiunii Dimineața cu noi, Viviana Sposub a prezentat cele mai noi previziuni astrale pentru fiecare zodie în parte, transmise de atrologul Alexandra David.

Berbec

Este o zi bună din punct de vedere financiar, în care îți poți crește veniturile! Fii cu ochii în patru la orice oportunități în aces sens!

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Taur

Este o zi benefică pentru a te ocupă de ține, de aspectul tău fizic, de tot ceea ce înseamnă visele și proiectele tale! Ai foarte multă energie și este o zi superbă pentru tine!

Citeste si: Dimineața cu noi, 1 aprilie 2022. Viviana Sposub prezintă horoscopul zilei. Iată cele mai bune sfaturi pentru fiecare zodie de la astrologul Alexandra David!

Gemeni

Astăzi este o zi introvertită în care simți nevoia să stai mai mult tu cu ține și mai puțin cu ceilalți! Sunt aspecte bune pe partea romantică!

Rac

Este o zi favorabilă pentru relațiile cu instituțiile financiare că de exemplu banca! Din punct de vedere emoțional este posibil să iasă la suprafață anumite temeri Amintește-ți că nu poți deține controlul în toate!

Leu

Astăzi este o zi perfectă pentru a te ocupă de viață profesională! Ai multă energie și avant în ceea ce privește carieră!

Fecioară

O zi perfectă din punct de vedere romantic! Este recomandat să ieși la o întâlnire sau să te ocupi de lucruri care îți aduc bucurie și entuziasm!

Balantă

Astăzi este o zi bună pentru parteneriate de afaceri care implică resurse comune! De asemenea este în care este benefic să faci mișcare și sport!

Scorpion

Petreci ziua cu partenerul sau partenera de cuplu, iar dacă nu ești într-o relație este posibil să atragi pe cineva în viață ta!

Săgetător

Astăzi este o zi plină, ai treaba și acasă și la locul de muncă! Și este o zi solicitantă pentru ține!

Capricorn

O zi perfectă din punct de vedere romantic și creativ, dar și în relația cu copii faci față cu brio și ai foarte multă răbdare și dedicare!

Vărsător

Petreci timp în casă, ocupându-te de treburile casnice, dar te și relaxezi între timp pentru că ai nevoie de asta! Weekendul nu s-a terminat pentru ține!

Pești

Astăzi este o zi bună pentru negocieri, pentru contracte, pentru tot ceea ce ține de mișcare, dar și pentru a învață lucruri noi! Vor veni către ține exact informațiile de care ai nevoie!

Citeste si: METEO cu Viviana Sposub: „Până mâine dimineață la ora 10:00 vremea va fi deosebit de rece” Meteorologii au anunțat temperaturi scăzute pentru majoritatea regiunilor țării!