”Dimineața de Miere” cu Adina Popovici. Rețeta de Papricaș de pui din Ardeal, la Dimineața cu noi, 30 iunie 2022

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 30 mar 2023, 01:45

”Dimineața de Miere” cu Adina Popovici. Rețetă Papricaș de pui din Ardeal, la Dimineața cu noi, 30 iunie 2022

Sursa: Captură KANAL D

Adina Popovici a fost invitatul din această dimineață. Aceasta a pregătit o rețetă proprie de papricaș de pui. Iată ingredientele de care aveți nevoie.

Astăzi, la Dimineața cu noi, invitatul surpriză care a intrat în bucătărie și care și-a testat îndemânarea este Alina Popovici, o interpretă de muzică populară. Artista s-a decis să pregătească o rețetă din Ardeal, papricaș de pui.

Cum se pregătește rețeta de papricaș cu pui

Pentru că Alina s-a căsătorit recent și pentru că nu a apucat să meargă în luna de miere, căci are foarte multe cântări în această perioadă, Bursucu s-a gândit ca această dimineață să fie una de miere pentru interpretă, care a venit cu lecțiile învățate de acasă în ale bucătăritului.

Adina s-a gândit să pregătească astăzi, la Dimineața cu noi, un preparat din Ardeal, care l-a dat pe spate pe Bursucu.

”Ceapă, ardei, le călim, apoi punem puiul, le condimentăm foarte bine, pe urmă facem un sos cu smântâna”, a spus Adina Popovici.

Aceasta a dezvăluit că nu a mai gătit dinainte de căsătorie și speră că se va descurca în bucătărie.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

”Nu am mai gătit dinainte de căsătorie, sper să mă descurc. Acum, de când sunt măritată, sper să gătesc mai bine...O

lună a trecut de când nu am mai făcut papricaș...Asta este mâncarea preferată a soțului și de asta am ales-o. Pe care o gătesc doar eu”, a mai spus interpreta de muzică populară.

Citeste si: Horoscopul zilei cu astrologul Mădălina Manole, la Dimineața cu noi, 29 iunie 2022. „Luna nouă în zodia Rac! Eveniment astrologic care aduce energia unor noi începuturi” Iată ce ne rezervă astrele astăzi!

Brioșe cu ciocolată, rețeta Patriziei Paglieri

Deși a avut un invitat pe măsură, Patrizia Paglieri nu a tras chiulul din bucătărie și a pregătit, printre altele, o rețetă excepțională de brioșe cu ciocolata. O rețetă simplă și extrem de gustoasă.

Pentru a pregăti brioșe cu ciocolată, rețeta lui chef Patrizia Paglieri, aveți nevoie de următoarele ingrediente:

  • 125 g UNT
  • 256 g făină 
  • 135 g zahăr
  • 135 ml lapte 
  • 3 ouă 
  • 100 g cubulețe de ciocolată 
  • 2 linguri de vanilie
  • 1 lingură de bicarbonat 
  • 10 g praf de copt

Citeste si: Simona Pătruleasa și-a testat abilitățile în bucătărie. Rețeta specială de tiramisu a jurnalistei. Iată care este ingredientul secret pe care îl folosește pentru a scoate preparatul din anonimat