Dimineata, dupa ce s-a trezit, s-a dus in baie sa faca un dus. S-a dezbracat, a intrat in cada, dar cand a dat drumul la apa a inceput sa tipe! E incredibil ce a inceput sa curga de la robinet

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 16 sep 2020, 08:05

Imaginea de mai jos a devenit virala pe retelele de socializare si a strans mii de comentarii.

Fotografia a fost postata de o tanara care a tinut sa le arate prietenilor virtuali ce i s-a intamplat intr-o dimineata. Dupa ce s-a trezit, ea a mers la baie pentru a face un dus.

S-a dezbracat, a intrat in cada, insa cand a dat drumul la apa a avut un soc: pe teava a inceput sa curga o apa extrem de neagra; lichidul era atat de murdar incat in cada s-a acumulat in scurt timp un mal gros, dens, care nu mirosea deloc bine.

"A mai curs apa colorata la robinet, in special dupa ce au facut reparatii la tevile din zona, dar asa ceva nu mi s-a mai intamplat niciodata! E inadmisibil!", a spus ea.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Voi ati mai vazut asa ceva?

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.