“Dimineața pe 2 cu Greeg și Cernat”, în curând la Kanal D2 și Radio Impuls!

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 30 dec 2023, 04:10

Mai este puțin până când Kanal D2, noua stație din portofoliul Dogan Media Internațional, va începe să emită, din 2 aprilie, de la ora 19:00.

Noua televiziune generalistă va veni în fața telespectatorilor cu o ofertă de programe îndrăzneață, un mix de conținut de calitate, ce combină și potențează puterea televiziunii cu cea din sfera Digital și Radio, răspunzând exigențelor unor categorii diverse de public.

 Difuzat simultan atât pe televiziune, la Kanal D2, cât și pe Radio Impuls, "Dimineața pe 2 cu Greeg și Cernat" va fi o experiență unică pentru publicul său, oferindu-i posibilitatea de a alege cum să urmărească emisiunea preferată.

Cu o echipă talentată și o combinație atractivă de conținut, acest program vine cu o nouă perspectivă asupra unui format disponibil pe medii diferite.

  Greeg (Grigore Șerban) și Cernat (Cosmin Cernat) sunt cei doi prezentatori talentați și experimentați, care împărtășesc pasiunea pentru divertisment, știri și discuții interesante. Noul program matinal va fi o combinație de dialoguri fresh, știri de actualitate, muzică bună și invitați pe măsură, numeroase rubrici și momente interactive.

Cei doi entertaineri cu experiență uriașă în media, atât în radio, cât și în televiziune, vor face și mai prietenoase și  smart  diminețile românilor, atât prin intermediul micului ecran, cât și prin undele radio.

Greg (Grigore Șerban) vine în echipa Kanal D2 și Radio Impuls cu o experiență de două decenii în radio (a început la radio Uniplus). Din 2005, a intrat în echipa ProFM, urmând o carieră strălucită pe undele radio, ca producător, prezentator de emisiune sau director de programe și playlist (DanceFM). 

A prezentat matinalul ProFM timp de patru ani, începând din 2014, alături de Marius Onuc, apoi din 2015, a fost timp de doi ani alături de o legendă a radioului românesc, Andrei Gheorge, la același matinal. În ultimii patru ani a prezentat emisiunea “Greeg până la 16:00” la ProFM. 

 “ Intru în noua mea familie, Kanal D2 și Radio Impuls, cu mult entuziasm și chef de trezit dimineața, într-un proiect cu totul nou în care radio-ul se <aude> la TV și TV-ul se <vede> la radio.

Pe Cosmin Cernat îl știam deja de mult timp, însă cu ocazia acestei emisiuni ne vom cunoaște și mai bine; este un om pe care îl admir. Ne dorim să construim împreună un brand puternic, pe radio, și pe TV ”, a spus Greeg.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citește și: Andreea Mantea a ajuns față în față cu Jurații, la “Bravo, ai stil!” “Doamne, ce frumos este! Mă descurc?”

Alături de Greeg, Cosmin Cernat vine cu o experiență vastă în televiziune, ceea ce va reprezenta un atu pentru noul matinal, “Dimineața pe 2 cu Greeg și Cernat”,  dar și cu experiență dobândită în radio, prin intermediul emisiunii “Invitatul de 12”, ce va putea fi urmărită atât pe Kanal D2, cât și pe Radio Impuls, în fiecare duminică de la 12:00.

Este foarte interesant și îndrăzneț acest mix de TV și Radio; mă regăsesc perfect în el pentru că iubesc atât radio-ul, cât și televiziunea.

Mi se pare interesant că acei care își doresc să vadă emisiunea o pot <auzi> în drum spre serviciu, din mașină, de exemplu, sau că persoanele care vor să vadă tot ce se întâmplă în studioul emisiunii, de la reacții, gesturi până la invitați- o pot face din fața micului ecran. E un mix media pe care îl oferim cu bucurie, în curând, publicului Kanal D2 și ascultătorilor de la Radio Impuls”,  a adăugat Cosmin Cernat

În curând, începutul de zi va fi mai prietenos și mai  smart  alături de Greeg și Cosmin Cernat, doi matinali care “se aud pe TV și se văd pe Radio”, la “Dimineața pe 2 cu Greeg și Cernat”, la Kanal D2 si Radio Impuls.

Citește și: Ce vor vedea telespectatorii la Kanal D2, începând din 2 aprilie, ziua lansarii noii staţii TV!

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?