Dimineti racoroase, cer variabil. Afla PROGNOZA METEO pentru miercuri si joi!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:05

Miercuri, vremea se va mentine racoroasa dimineata.

Cerul va fi variabil, cu unele innorari in nordul, centrul si nord-estul tarii unde mai ales in cursul zilei, pe arii restranse vor fi ploi slabe, de scurta durata. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari la munte, informeaza Mediafax. Temperaturile maxime se vor situa intre 19 grade in Maramures si estul Transilvaniei si 31 de grade in Lunca Dunarii, iar cele minime vor fi cuprinse intre 9 si 19 grade, mai scazute in depresiuni.
La Bucuresti vremea va fi frumoasa si se va mentine racoroasa dimineata. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 29...30 de grade, iar cea minima va fi de 14...16 grade.

Joi in tara, vremea va fi normala din punct de vedere termic. Vor fi unele innorari in nordul si estul tarii, precum si la munte, unde pe arii restranse se vor semnala averse si posibil descarcari electrice, dar in restul teritoriului cerul va fi variabil spre senin.Vantul
va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor situa intre 22 si 32 de grade, iar cele minime intre 10 si 20 de grade, mai scazute in depresiuni.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.