Din 25 august, un nou sezon al emisiunii de succes “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Autor: Oana Picerea
Actualizat: 12 aug 2024, 16:27

Un nou sezon al emisiunii de succes “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Sursa: Kanal D

Interviuri captivante și dezvăluiri în premieră, în fiecare seară de duminică, la Kanal D

Din 25 august, emisiunea de succes „40 de întrebări cu Denise Rifai” revine pe micul ecran cu cel de-al cincilea sezon, difuzat în fiecare duminică la Kanal D. Jurnalist experimentat, Denise Rifai, va continua să exploreze viețile și carierele personalităților remarcabile din diverse domenii, oferind telespectatorilor ocazia de a descoperi laturi profunde ale invitaților săi.

Cu o abordare minuțioasă, cu sute de ore de documentare și tot atâtea întrebări preliminare, emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” a devenit în cele patru sezoane un reper de calitate și autenticitate.

Captând atenția publicului și consolidându-și poziția de trendsetter, acest proiect jurnalistic de anvergură a generat exclusivități de presă și un puternic word of mouth, stabilindu-se că un etalon al interviurilor de profunzime în peisajul media românesc.

"Sunt onorată și entuziasmată să revin pe micile ecrane cu un nou sezon al emisiunii ‘40 de întrebări’; simt că acest al cincilea sezon va marca un moment important în evoluția formatului.

De-a lungul anilor, am ajuns la un nivel ridicat de expertiză în realizarea acestor interviuri complexe – de la selecția invitaților până la zecile de ore de documentare pentru fiecare episod, din dorința noastră de a dezvălui cele mai interesante laturi ale invitaților, indiferent de domeniul lor de activitate. Toate acestea fac din <40 de întrebări> un adevărat reper jurnalistic, apreciat atât de public, cât și de presă”,
a spus Denise Rifai.

Citește și: Denise Rifai semnalează un nou fake news

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Mihai Albu, despre prietenia cu Irinel Columbeanu și cum a cunoscut-o pe Monica Gabor, fosta parteneră de viață a omului de afaceri. „A încălțat-o, a îmbrăcat-o și după a scos-o.”

Așadar, pregătiți-vă pentru un nou sezon cu invitați remarcabili, întrebări relevante și confesiuni memorabile! Nu ratați noul sezon al emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, din 25 august, în fiecare duminică seară, la Kanal D.

 


În gala de duminică, lacrimile sunt cele care se năpustesc asupra concurenților din Casa Iubirii. Giuly, Robert, dar și Rebecca nu se mai pot abține și dau frâu liber sentimentelor apăsătoare. Patrick este în pericol de eliminare.