Din 27 iulie, în fiecare sâmbătă şi duminică, de la 21:00, un nou sezon “Tu urmezi!”

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 18 iul 2024, 19:14

Cătălin Morosanu, Maria Cârneci, Mirabela Dauer, Dan Bittman, Helmuth Duckadam, Alex Velea, Marcel Pavel se numără printre vedetele invitate in noile editii ale game show-ului prezentat de Dan Negru, la Kanal D

Începând din 27 iulie, weekendul le va aduce telespectatorilor Kanal D o nouă provocare a mintii odată cu difuzarea unui nou sezon al emisiunii "Tu urmezi!", prezentată de Dan Negru. Al doilea sezon al acestui game show unic in peisajul media autohton promite să fie captivant și plin de surprize, oferind publicului șansa de a-și testa cunoștințele și viteza de reacție în diverse domenii, in fiecare sambata şi duminică, de la 21:00.

Din 27 iulie, în fiecare sâmbătă şi duminică, de la 21:00, un nou sezon “Tu urmezi!”

Cel de-al doilea sezon al emisiunii “Tu urmezi!” va începe sâmbătă, 27 iulie, la ora 21:00, cu o pleiadă de personalități ce vor aduce cu ele întrebări din domeniile lor de activitate. Printre vedetele noului sezon se numără Maria Cârneci, Dan Bittman, Helmuth Duckadam, Cătălin Moroșanu, Alex Velea, Mirabela Dauer și Marcel Pavel.

Citește și: Dan Negru, lecție despre cât de valoroase sunt algele de la litoralul Mării Negre, de fapt: „Nu-s toxice, nu-s nocive”

Prima ediție a noului sezon îl va avea ca invitat special pe Helmuth Duckadam, legendarul portar al Stelei București. Acesta va adresa întrebări concurenților, provocându-i cu întrebări din domeniul sportului. "De cine a trecut Steaua în finala din 1986? FC Sevilla sau FC Barcelona?" este o întrebare care îşi va căuta răspunsul in prima ediţie a noului sezon “Tu urmezi!”.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Cum a reușit Geta Sterp să scape de coșuri? „Fetelor, dacă vreți să aveți un ten frumos, aceasta este soluția. Am o stare faină!”

Citește și: Dan Negru, mesaj naționalist înaintea meciului România-Slovenia: „Ne îndopăm copiii cu ele” Ce a spus despre performanța sportivă în România

Unicul game show in care se sta la coada la cultura generă continuă să ofere o competiție strânsă, acoperind domenii diverse și captivante precum istorie, muzică, frumusețe, călătorii și gastronomie. Personaje unice precum Zâna Bună și Piaza Rea se alatură celebrităților pentru a aduce întrebări interesante și provocări unice concurenților.

Premiile rămân impresionante, sumele din cilindrii de lângă pupitrul emisiunii variind între 5.000 și 150.000 de lei, iar în runda finală, concurenții au șansa de a câștiga jackpot-ul în valoare de 100.000

de lei. Finala impune o provocare aparte, contracronometru: răspunsurile greşite devin soluţia corecta pentru a câștiga premiul cel mare.

Asadar, telespectatorii sunt invitati să descopere cum se vor descurca noii concurenți și la ce provocări vor fi supuși, începând cu sâmbătă, 27 iulie, la ora 21:00, pe Kanal D. Nu ratați un nou sezon plin de surprize și emoții al emisiunii "Tu urmezi!".