Din 4 februarie, “Ochii din umbra” revine cu nou sezon, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 22 ian 2018, 15:03

Ernest are acum la dispozitie un adevarat birou de investigatie mobil, dotat cu tehnologie de ultima generatie.

Din 4 februarie, ora 23:15, Ernest revine cu un nou sezon “Ochii din umbra”, la Kanal D! Investigatiile ajung la un alt nivel, telespectatorii vor fi martorii unor povesti de viata cu miza cutremuratoare si ai unor tradari incredibile. De asemenea, in acest nou sezon, cei din fata micilor ecrane vor putea fi si mai aproape de modul in care sunt rezolvate cazurile din emisiune, acestia putand urmari in detaliu mecanismele muncii de detectiv, inclusiv filajul.


Ernest are la dispozitie acum un adevarat birou de investigatie mobil, o duba echipata cu tehnologie de ultima generatie. Senzatia ca asisti la un adevarat film de actiune este unul dintre elementele de atractie ale noului sezon “Ochii din umbra”.  

 
Nu pierdeti duminica, 4 februarie, de la ora 23:15, debutul unui nou sezon “Ochii din umbra”, prezentat de Ernest, cu o serie de cazuri mai intense ca niciodata, in care povesti de viata, ajunse pe muchie de cutit,  se fac si se desfac in caruselul necontenit al  jocurilor sentimentelor.

 








 

 


În cadrul emisiunii ”Follow us”, make-up artistul Mirela Vescan a discutat despre noile tendințe în machiaj pentru anul următor, oferind perspective interesante despre direcția în care se îndreaptă industria de frumusețe.