„Din acel moment, s-a încheiat viața pentru mine”. Armin Nicoară, copleșit de stări depresive din cauza diabetului

Autor: Andreea Buinoschi

Armin Nicoară și-a acceptat boala și a învățat să trăiască alături de ea

Sursa: Instagram

Armin Nicoară duce o povară extrem de grea, la nici 30 de ani. Saxofonistul are diabet de mai mulți ani, o boală incurabilă care scurtează viața celor care o au. Deși, acum, a acceptat ceea ce se întâmplă cu el, Armin a avut o perioadă în care și-a dorit să moară.

În urmă cu mai mulți ani, Armin Nicoară a aflat că suferă de diabet. Artistul a trecut printr-un moment de cumpănă, deoarece nu a putut accepta faptul că viața lui a luat o întorsătură atât de mare.

Armin Nicoară a făcut diabet la 15 ani

Pentru Armin Nicoară, adolescența a fost o perioadă extrem de grea, deoarece, la vârsta de doar 15 ani, a aflat că suferă de diabet.

În prezent, cel mai mare sprijin în acest sens îi este chiar soția lui, Claudia Puican, dar a trecut prin momente dificile până să o cunoască.

Acum, Armin Nicoară și-a acceptat boala și a învățat să trăiască alături de ea, deoarece este o afecțiune incurabilă. Cu toate acestea, Armin îi mulțumește lui Dumnezeu pentru starea în care se află acum, deoarece putea să fie mult mai rău.

„M-am rugat să fiu din ce în ce mai bine și, în fiecare zi, îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ce primesc în viața mea, pentru sănătatea pe care o am, chiar dacă este cum e, dar este foarte bine.

Citește și: „Am fost în comă cinci zile”. Boala incurabilă de care suferă Armin Nicoară. Artistul a vorbit despre cele mai dureroase zile din viața lui

La început, spuneam de ce Dumnezeu mi-a dat mie această boală, că nu este ușor. La început, trebuie să faci multe injecții, patru pe zi și, pentru mine, a fost foarte greu”, a povestit artistul, la un post televizat.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Familia a gestionat cu greu situația

Deoarece avea doar 15 ani când problema de sănătate a apărut, Armin Nicoară nu s-a descurcat de unul singur și a avut nevoie de ajutor. Singurele persoane care puteau să îi fie alături au fost părinții lui, dar și ei erau depășiți de situație de multe ori.

Mai mult decât atât, nu de puține ori, Armin Nicoară a clacat și spunea că își dorește să moară, deorece nu vedea nicio scăpare în privința a ceea ce trăiește.

Acesta intrase în depresie și nu a mai putut continua din punct de vedere profesional.

„S-a încheiat viața pentru mine în acel moment. După primele zile când m-am îmbolnăvit de diabet, tot spuneam la salonul care sunt internat că vreau să mor, pentru că nu vedeam viața. Spuneam că de ce Dumnezeu mi-a dat mie această boală.

Citește și: „Parcă l-am pierdut. Aș vrea să îl simt mai apropiat de mine”. Lipsa de afectivitate din partea tatălui l-a marcat profund, dar Armin Nicoară speră să reclădească relația cu tatăl său, Petrică Nicoară

La început, eu nu știam că trebuie să-mi fac toată viața injecții de insulină. A fost dur, poate, că, atunci, ca și copil, trebuia să-mi spună un pic mai plăcut. La vârsta de 15 ani, nu am acceptat deloc. Din acel moment, s-a încheiat viața pentru mine”, a mai povestit soțul Claudiei Puican.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.