Din acest weekend, game show-ul “Tu urmezi!” va fi difuzat sâmbăta şi duminica, de la 20:00

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 02 nov 2022, 15:45

Celebrităţile invitate: sâmbăta aceasta, în platoul emisiunii va fi Elisabeta Lipă; duminică, Selly se va afla alături de concurenţi.

Începând din acest weekend, show-ul “Tu urmezi!”, prezentat de Dan Negru, va fi difuzat sâmbătă şi duminică, de la ora 20:00, la Kanal D. 

Din acest weekend, game show-ul “Tu urmezi!” va fi difuzat sâmbăta şi duminica, de la 20:00

Telespectatorii vor intra în continuare în lumea întrebărilor care solicită mintea şi pun în valoare spontaneitatea, inteligenţa şi pregătirea concurenţilor aflaţi în platoul emisiunii.

Mai mult decât atât, show-ul îi antrenează atât pe concurenţi, cât şi pe cei aflaţi în faţa micilor ecrane să gândească altfel pentru că, în runda finală a jocului, răspunsurile aşteptate la seria de întrebari sunt cele greşite. Concurenţii sunt astfel provocaţi să iasă dintr-un tipar mental- o gimnastica a minţii, care duce la alt nivel concursul.   

În weekendul acesta, sâmbătă, celebritatea invitată în platoul emisiunii va fi Elisabeta Lipă,  canotoarea de aur a României şi presedinte al Federaţiei Române de Canotaj, iar duminica, ii vine randul lui Selly (Andrei Şelaru) să

le fie alături concurenţilor. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nu pierdeţi, începând din acest weekend, în fiecare sâmbătă şi duminică, de la ora 20:00, spectacolul minţilor inteligente, la “Tu urmezi!”, un game show pentru întreaga familie, prezentat de Dan Negru, la Kanal D.

Citeste si: O pensionară a câștigat 21.000 de lei la “Tu urmezi!” #Într-un joc tensionat, contracronometru, concurenta s-a descurcat exemplar

Citeste si: Dumitru Prunariu, celebritatea care va păși în platoul “Tu urmezi!” sâmbăta aceasta “Talentul fără studiu nu reprezintă mare lucru”