Din cauza a ce facea in fiecare noapte, pe intuneric, cu telefonul mobil, isi va pierde vederea.  Cand le-a spus doctorilor ce facea in fiecare noapte, au fost uimiti

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 20 sep 2020, 22:35

Cercetatorii au atras atentia de mult timp ca lumina verde emisa de ecranele telefoanelor mobile provoaca moartea celulelor din retina.

Atunci cand ne folosim telefoanele mobile intr-o camera intunecata sau in care lumina este slaba, razele emise de ecranul telefonului sunt emise direct catre ochii nostri. Din aceasta cauza, testutul conjunctiv se usuca si asta provoaca cancerul ocular sau orbirea.

Barbatul din fotografie are 40 de ani si a mers la doctor in momentul in care a observat ca nu mai vede clar. Albul ochilor devenise rosu din cauza ranilor.



Motivul? Barbatul le-a povestit medicilor ca obisnuia sa isi foloseasca telefonul in fiecare noapte, inainte de culcare, timp de o jumatate de ora, cu lumina stinsa.

Vederea lui a avut serios de suferit si dadea semne ca se instalase cancerul ocular. Din pacate pentru el, doctorii nu au putut face nimic pentru el, deoarece inlocuirea retinei este o procedura extrem de dificila pentru medicina moderna.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.