Din ce a ajuns sa faca bani Bianca Comanici dupa ce a parasit emisiunea? Incredibil ce a aparut pe contul ei de Instagram

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 18 iul 2022, 10:40
Ce face Bianca Comanici dupa terminarea emisiunii
Sursa: Captură KANAL D

Bianca Comanici a castigat primele doua sezoane de la Puterea dragostei. Desi fanii se intreaba daca va aparea la Puterea dragostei sezonul 3, Bianca Comanici e, momentan, ocupata cu altceva.

Bianca Comanici a scos la vanzare rochiile pe care le-a purtat la emisiunea Puterea dragostei de la Kanal D.

"Rochii de vanzare! Preturile sunt accesibile", a anuntat Bianca Comanici, pe contul ei de Instagram.

Fratele Biancai Comanici, Cristian, este concurent la Puterea dragostei sezonul 3 si multa lume se intreaba daca Bianca va reveni si ea in emisiune, mai ales ca nu are un iubit oficial.

Intre Bianca Comanici si Livian pare ca nu mai exista cale de impacare, cu toate ca fratele Biancai, Cristian, spunea ca pe el si l-ar dori cumnat. Mai multe zvonuri l-au dat pe Livian cuplat cu fosta lui iubita.

Bianca si Livian au castigat Puterea dragostei sezonul 2!

Bianca Comanici si Livian Pop sunt castigatorii show-ului Puterea dragostei sezonul 2, de la Kanal D.

Fiecare a primit cate 10.000 de euro si trofeul Puterea dragostei sezonul 2.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Andreea Mantea chiar i-a intrebat pe cei doi, in Marea Finala Puterea dragostei sezonul 2, daca aceasta victorie, separata, nu ar fi fost mai frumoasa daca ei ar fi format un cuplu si in finala.

In lipsa Biancai si a lui Livian in competitia pentru cuplul castigator de la Puterea dragostei sezonul 2, lupta s-a dat intre Philip si Berna, pe de o parte, si Marius si Andreea Pirui, pe cealalta parte. In cele din urma, Philip si Berna au castigat competitia cuplurilor si au primit cecul de 1.500 de euro.

"Sincer, v-am spus si la inceputul emisiunii, sunt romantic, gladiator, duc la capat orice", i-a spus Livian Andreei Mantea dupa ce a castigat Puterea dragostei sezonul 2.

Puterea dragostei sezonul 3 a inceput imediat dupa incheierea show-ului Puterea dragostei sezonul 2, de aceasta data reality-show-ul avand-o prezentatoare pe Cristina Mihaela Dorobantu.