Din ce a ajuns să facă Irina Columbeanu mii de euro la doar 15 ani. Suma pe care fiica lui Irinel Columbeanu a adunat-o este colosală

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 24 mar 2023, 01:30

Din ce a ajuns să facă Irina Columbeanu mii de euro la doar 15 ani. Suma pe care fiica lui Irinel Columbeanu a adunat-o este colosală

Sursa: Instagram

Fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor este extrem de talentată, iar pasiunea pentru pictură i-a adus primele venituri încă de la o vârstă fragedă. Câți bani face Irina Columbeanu din pictură?

Monica Gabor și Irinel Columbeanu au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de mai bine de cinci ani, iar în urma relației pe care au avut-o a rezultat Irina. Fiica lor este acum o adolescentă în toată firea și de ani buni locuiește în America, alături de mama sa, unde a și devenit independentă din punct de vedere financiar.

Câți bani câștigă Irina Columbeanu din vânzarea de tablouri

Irina Columbeanu și-a câștigat primii bani de buzunar din vânzarea de tablouri, pe care le-a luat cu ea în America atunci când s-a mutat. Fiica Monicăi și a lui Irinel face bani frumoși din pasiunea ei, primul tablou vândut peste hotare a fost cu suma de 3.000 de euro.

Deși încă nu a împlinit vârsta majoratului, Irinel Columbeanu spune că pasiunea pe care fiica sa o are de mică a transformat-o într-o adolescentă cu zeci de mii de euro în cont.

Se pare că zecile de tablouri pe care Irina le-a scos deja la vânzare i-au adus sume frumușele, în jur de 10.000 de euro.

„Irina are câteva zeci de tablouri, ce pot fi văzute și comandate de pe un cont al său de Instagram. A luat cu ea, în America, toate lucrările pe care le-a făcut înainte de a pleca. Cel mai scump tablou al său s-a vândut cu câteva mii de euro.

L-a cumpărat o doamnă din afara țării”, a declarat fostul om de afaceri, potrivit impact.ro.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Irinel Columbeanu a fost externat din spital, după ce a suferit un accident vascular cerebral. Cum se simte în aceste momente

Se pare că odată cu plecare în țara tuturor posibilităților, prioritățile Irinei s-au schimbat, fiind acum pasionată, pe lângă artă, și de sport.

De asemenea, fiica Monicăi Gabor se pregătește să-și ia permisul de conducere, regulile fiind diferite față de România.

„A fost și la concursuri, se pregătește la școală. Acum e în vacanță, dar are câteva antrenamente pe săptămână. Îi place foarte mult. În România nu avea această preocupare, era mai mult pe partea artistică. De asemenea, face și școala de șoferi, pentru că în America permisul se ia de la 16 ani”, a completat Irinel Columbeanu.

Dacă în urmă cu ceva timp, Irina îi spunea tatălui său că vrea să devină medic, se pare că fiica fostului om de afaceri și-a schimbat opțiunea, iar meseria pe care dorește să o urmeze pe viitor este cea de avocat.

„În ultimul timp se ocupă cu niște simulări de procese, pe care le dau, nu știu exact în ce constau. La ei, învățământul e diferit.

Înainte își dorea să fie medic, acum vrea să devină avocat”, a mai spus fostul soț al Monicăi Gabor.

Citeste si: Monica Gabor și Mr. Pink, prima apariție publică împreună, după o lungă absență. Afaceristul chinez este de nerecunoscut