Din ce cauza a murit Razvan Ciobanu: rezultatele complete ale necropsiei! "A fost o moarte violenta..."

Autor: Bogdan Mihai

Razvan Ciobanu a murit in a doua zi de Paste in urma unui grav accident rutier.

Pe fondul vitezei excesive, celebrul creator de moda a pierdut controlul autoturismului in care se afla, a parasit carosabilul intr-o curba si s-a izbit in mai multi copaci.

Accidentul s-a petrecut in zona localitatii Sacele din judetul Constanta. Trupul neinsufletit a fost gasit la ora 07:15 de un fermier care trecea prin zona.

La 3 zile de la teribilul accident au aparut si rezultatele complete ale necropsiei lui Razvan Ciobanu.

Citeste si: Ce se intampla cu pisica lui Razvan Ciobanu? Cine va avea grija de pisica Lili

Citeste si: Ce s-a ales de averea lui Razvan Ciobanu. Designerul a avut o cariera in moda de 25 de ani

Citeste si: Pozitia oficiala a Bisericii Ortodoxe, dupa ce s-a spus ca Razvan Ciobanu va fi inmormantat fara preot

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Potrivit raportului intocmit de medicul legist, Razvan Ciobanu a avut o moarte violenta: in urma impactului el a avut o ruptura de aorta, care s-a lasat cu o hemoragie masiva.

In plus Razvan Ciobanu a suferit si o ruptura pulmonara, o ruptura hepatica si o ruptura de coloana toracala.

"Din concluziile preliminare (provizorii) ale medicului legist au rezultat urmatoarele: moartea numitului Ciobanu Razvan a fost violenta si s-a produs prin anemie acuta, urmare a unui politraumatism cu ruptura de aorta cu hemoragie interna, ce a mai asociat ruptura pulmonara, hepatica si de coloana toracala.

"Totodata, s-a stabilit ca leziunile traumatice constatate la necropsie s-au putut produce în circumstantele unui accident rutier prin lovire cu si de corpuri dure si prin comprimare între corpuri dure si au legatura de cauzalitate directa cu mecanismul de producere a mortii", se arata intr-un comunicat emis de Parchetul de pe lânga Judecatoria Constanta.

 


Moldo și Rebecca au fost trimiși într-un mic date, la piscina interioară din „Casa iubirii”, acolo unde s-au distrat pe cinste, deși, la început, au fost timizi și retrași.