Din ce își câștigă existența Șerban Huidu, pe lângă televiziune: „E complicat să te apuci de ceva ce nu știi să faci”

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 19 oct 2023, 23:59

Din ce își câștigă existența Șerban Huidu, pe lângă televiziune

Sursa: Facebook Șerban Huidu

Șerban Huidu, cunoscut pentru rolul pe care îl are încă din anul 2000 pentru o faimoasă emisiune de comedie, a dezvăluit din ce mai câștigă bani pe lângă cei din televiziune.

Șerban Huidu are 47 de ani și este primul prezentator al unui show de comedie menit să ironizeze politicienii. Prezentatorul TV a dezvăluit cum a reușit să păstreze emisiunea mai bine de 20 de ani și ce investiții a mai făcut pentru a-și mări veniturile.

Din ce mai câștigă Șerban Huidu bani, pe lângă televiziune

Șerban Huidu este absolvent al Facultății de Economie Generală din cadrul Academiei de Studii Economice (ASE) din București.

În ciuda lucrurilor pe care le-a învățat, acesta nu a profesat în domeniu, ci și-a făcut loc în lumea presei încă din vremea în care se afla în băncile facultății. Prima dată, a ajuns la un post de radio, după care a reușit să ajungă și în televiziune, relatează Unica.

Citește și: Cum se înțelege Șerban Huidu cu Giulia, cumnata sa. Realizatorul TV s-ar fi împotrivit relației dintre cântăreață și fratele său

Pe lângă veniturile generate din televiziune, Șerban Huidu a decis să-și mărească veniturile construind câteva case pe care să le închirieze. 

„Mai am și alte surse de venit pe lângă cele din televiziune. Banii pe care i-am câștigat de-a lungul timpului i-am investit în ceva clasic, e complicat să te apuci ceva ce nu știi să faci. Și-atunci am făcut niște case care aduc niște chirii, asta e toată filozofia de business.

Să nu uităm că am făcut ASE-ul, am un master în economie. E greu să mă convingi cu specule de-alde criptomonede, de-alde piața de capital. Cine spune că azi are un leu și mâine face doi greșește flagrant”, a declarat Șerban Huidu, conform sursei menționate anterior.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citește și: Ce vârstă are Șerban Huidu și care este meseria de bază a cunoscutului realizator de televiziune

Cariera lui Șerban Huidu a început la 19 ani, într-un post de radio, acolo unde și-a lansat o emisiune menită să ia în râs politicienii. În anul 2000, Șerban Huidu ajungea să prezinte această emisiune în format televizat, la un an de când era deja prezentator de știri la postul respectiv de televiziune.

Despre inspirația pentru formatul emisiunii creat de Șerban Huidu, acesta a povestit că a găsit-o în Italia, la o emisiune intitulată „Striscia la notizia”. Cu toate astea, prezentatorul susține că emisiunea lui este total diferită de cea italienească.

„Cred că tipul acesta de emisiuni evoluează odată cu societatea. Este o diferență colosală între cum e societatea acum față de cum era acum 20 de ani când am început „Cronica”.

La fel, e o diferență foarte mare între conținutul de atunci și cel de acum. Formatul e la fel, dar, în mare, el se schimbă odată cu societatea și e relevant. Cel mai important lucru pentru o emisiune media este să fie relevantă. Pe net, pe TV, oriunde, numai să fie relevantă”, a declarat Șerban Huidu.

Șerban Huidu a comis un accident în 2011. Trei oameni au murit

Reamintim că, în anul 2011, Șerban Huidu a provocat un accident care s-a soldat, inițial, cu decesul a două persoane. Ulterior, bilanțul a ajuns la trei morți.

Accidentul a avut loc la Timișul de Sus, unde prezentatorul a intrat cu mașina pe contrasens și a lovit un alt autoturism marca Dacia Logan. Șerban Huidu a fost cercetat pentru ucidere din culpă și, în urma unui alcooltest, s-a constatat că nu a consumat băuturi alcoolice.

După accident, Șerban Huidu a fost internat la Spitalul Județean Brașov cu un traumatism cranian minor. De asemenea, și soția acestuia a suferit un traumatism la gleznă și o contuzie toracică. În momentul accidentului se aflau în mașină și cei doi copii ai prezentatorului, la acea vreme în vârstă de doi și patru ani. Unul dintre ei a suferit traumatisme minore si un traumatism cerebral, și a fost dus la Spitalul de Copii din Brașov. Celălalt copil a fost preluat și el de o ambulanță SMURD și transportat la același spital. 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.