Din cluburile fierbinti ale Capitalei, Jean Claude Van Damme a ajuns, astazi, la peste 2 000 de metri altitudine. Ce a facut starul la Balea Lac

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 21:20

Actorul nu a venit in Romania la relaxare, ci ca sa filmeze continuarea spotului publicitar inceput acum doi ani, la Balea Lac.

Impresionat de cainii care indurau frigul de la Balea Lac, starul olandez le-a adus personal carne de pui din cabana demonstrand ca nu are nimic in comun cu durul care ii bate pe toti in filme. Intre doua scene trase la -3 grade, actorul avea grija ca partenerilor patrupezi din film sa nu le lipseasca nimic.

Jean Claude Van Damme ne-a aratat si aseara ca e un sensibil: aflat in plimbare cu fiul sau pe Lipscani, a trimis bezele tuturor domnisoarelor.

Daca in inimile doamnelor intra cu usurinta, la ale domnilor cu greu ajunge. In periplul sau prin cluburile bucurestene, celebrul actor era sa ramana pe-afara, deoarece un bodyguard l-a tinut dincolo de usi.

Jean Claude van Damme va filma si vineri la Balea Lac pentru episodul 2 al unei reclame la bere. Se va reintoarce apoi in Bucuresti, unde va mai petrece cateva zile de relaxare alaturi de prietenii pe care si i-a facut aici.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”