Din culisele unei AFACERI PROFITABILE. Cum se imbogatesc traficantii de fier vechi VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 09 nov 2020, 23:35

Nu conteaza de unde este sau cum a fost obtinuta marfa, importanta devine, pana la urma, tranzactia, fie ca vorbim despre bucati de fier, capace de canal ori chiar shine de cale ferata.

La centrele de colectare fier vechi poti vinde orice, chiar daca nu ai acte. Comerciantii gasesc singuri solutii, numai sa iasa bani! O afacere mult prea profitabila ca sa nu risti, de orice parte te-ai afla: vanzator de fier vechi ori cumparator. Nimic nu se pierde si nu este refuzat pe aceasta piata, atata timp cat poate aduce bani.

Hotii de fier vechi dau lovitura peste tot! Au ajuns pana sa fure si portile de fier forjat ale unei case.
Si asta nu e tot! Se intampla, insa, in toata tara si se fura orice poate fi valorificat la centrele de colectare! Ce mai conteaza pentru astfel de oameni ca ne pun viata in pericol! Duci fierul vechi, orice-ar fi, de oriunde-ar fi, si primesti banii pe loc.! Nu te intreaba nimeni nimic atata timp cat nu exista plangeri depuse la politie.

Pot exista reguli pe aceasta piata care produce milioane de euro, ingropate bine in economia subterana.
O masura pe care vor sa o ia guvernantii este aceea de a scoate plata cash si introducerea celei prin cont bancar la centrele de colectare a fierului vechi.

Sunt sute de dosare penale intocmite la diverse sectii de politie din tara, unele cu acuzatii grave, avand in vedere ca hotii de fier vechi scot chiar shinele de cale ferata si ne pun viata in pericol. Cate dintre acestea au fost solutionate, iar vinovatii pedepsiti? Prea multe dosare, atat de putine solutii! Afacerile cu fier vechi in Romania sunt, insa, in continuare mina de aur pentru cei care le
conduc.





 

Taguri: