Din dorința de a-și impresiona iubita, un tânăr de 15 ani a provocat o tragedie de proporții. Lavinia, prietena băiatului, a murit pe loc după ce adolescentul a pierdut controlul mașinii și s-a răsturnat în afara carosabilului

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 23 apr 2023, 00:20

Tragedie de proporții în localitatea Dumbrăveni. Un tânăr în vârstă de 15 ani a furat mașina tatălui pentru a-și impresiona iubita. Consecințele deznodământului îl vor marca pe băiat pentru totdeauna.

Un adolescent din Focșani, în vârstă de 15 ani, a provocat o tragedie de proporții. După ce tatăl băiatului a adormit, tânărul a furat cheile mașinii și s-a deplasat către localitatea Dumbrăveni, acolo unde iubita lui, Lavinia, îl aștepta. Adolescenta în vârstă de 15 ani ieșise din casă pe ascuns, asta după ce mama ei a plecat la muncă.

Un tânăr de 15 ani s-a răsturnat cu mașina furată de la tată în afara carosabilului

Tânărul de 15 ani și iubita lui, Lavinia, de aceeași vârstă, au plecat împreună cu mașina pe care băiatul a furat-o de la tatăl lui, din dorința de a-și impresiona partenera și de a-i arăta, probabil, cum se simte o cursă de viteză în viața reală. În timp ce se aflau în autoturism, în mers, băiatul ar fi apăsat pedala de accelerație până la podea, reușind să piardă controlul mașinii și să se răstoarne în afara drumului.

Citeste si: Cine este Sofia, tânăra de doar 23 de ani, găsită fără viață lângă un hotel din Istanbul. Aceasta făcuse nunta pe 14 februarie

„În timp ce conducea un autoturism pe direcția Focșani către Râmnicu Sărat, ar fi pierdut controlul asupra direcției și s-a răsturnat în afara părții carosabile”, a declarat Bianca Andrei, IPJ Buzău, pentru Știrile Kanal D.

Iubita tânărului de 15 ani a murit pe loc. Impactul i-a fost fatal

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

După ce a ieșit de pe carosabil, mașina a ajuns într-un lan de porumb. Lavinia, pasagera din dreapta și iubita tânărului în vârstă de 15, a murit pe loc. Impactul i-a fost fatal.

Ar fi putut fi o dublă tragedie, dar băiatul s-a ales doar câteva răni ușoare. 

Mașina a ajuns un morman de fiare și a fost necesară intervenția pompierilor pentru descarcerarea victimelor.

Citeste si: Dezastru pe o șosea din Cluj- 6 mașini au fost implicate într-un grav accident

„Pompierii au constatat că era vorba despre un autoturism răsturnat, cu două persoane în vârstă de 15 ani, una dintre acestea fiind blocată între fiare.

Imediat, pompierii au început manevrele de descarcerare, victima fiind extrasă fără semne vitale, ca mai apoi să-i fie declarat decesul de către echipajul SAJ prezent la fața locului”, a declarat Vlăduț Pârvu, ISU Buzău, pentru Știrile Kanal D.

În acest moment, tânărul în vârstă de 15 ani este cercetat penal pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, furtul unui bun în scopul folosinței și conducerea unui autovehicul fără a avea permis de conducere.

 

Taguri: